Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JOST - RITUAL

Știri

antonia

A venit frigul, dar Antonia a încins atmosfera cu o poză în costum de baie: "Deja îmi e dor de vară"

Deși gradele din termometre au început să scadă simțitor, divele de la noi găsesc soluții de a trăi o vară nesfârșită. Dacă nu reușesc să ajungă rapid în locuri exotice, atunci scot din sertarul cu amintiri imagini din vara ce tocmai a trecut, în care apar în costum de baie, bronzate și fericite. Este și cazul Antoniei, care a postat pe Facebook o poză din vacanța trecută.

raluka

Raluka, despre clipele de spaimă trăite în Israel: "Am numărat vreo 8 explozii extrem de puternice. Atunci m-am panicat cu adevărat"

Ana Baniciu, proaspătul ei soț, Edy, dar și buna ei prietenă, Raluka, erau în Israel în ziua în care țara a fost atacată de Hamas. Cu gând de plajă și distracție, dorindu-și să meargă la concertul pe care Bruno Mars îl avea programat în Tel Aviv, gașca solistelor s-a găsit într-o situație limită.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, declarații după s-a întors din Tel Aviv, unde a fost prinsă când a început războiul: „Nu s-a menționat la televizor”

Ana Baniciu a trecut prin momente de spaimă la sfârșitul săptămânii trecute, căci se afla în Tel Aviv în momentul în care Israelul a fost atacat dinspre Fâșia Gaza. A revenit în țară, iar acum a făcut noi declarații.

Pink

Pink, întrebată dacă regretă că a scos vreo piesă de-a lungul anilor: „Aș vrea să nu fi făcut asta. A fost o greșeală!”

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a făcut o mărturisire neașteptată, dezvăluind care este piesa pe care o detestă.

Adele și Rich Paul

Logodnicul lui Adele a avut o copilărie plină de traume. Motivul pentru care Rich Paul și artista se înțeleg așa de bine

Rich Paul, fondator și CEO al Klutch Sports Group, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni agenți sportivi din lume. Pe lângă cariera sa în industria sportului american, Paul se poate mândri și cu viața sentimentală, fiind logodit cu celebra cântăreață britanică, Adele. 

eminem

Eminem și fiica sa, Hailie Jade, pe același stadion pentru a-și susține echipa preferată, Detroit Lions

Eminem și fiica sa și-au susținut din tribune echipa preferată din NFL, Detroit Lions.

adda

Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Familia lor a devenit completă atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru, însă artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că vestea că vor deveni părinți i-au luat complet prin surprindere. Adda a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme înainte de a deveni mamă, după ce medicii i-au spus că nu există șanse să rămână însărcinată natural.

Ultimele știri

Selim the Kid

Cine sunt părinții lui Selim The Kid. Tatăl lui este luptător de MMA și s-a mutat în România când era copil

shania (10)

Shania Twain, adevărul despre legătura foarte specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!” Artista într-o formă de invidiat

stire PROFM lisabona

FOLLOW PROFM te duce la cele mai tari concerte vara asta! Prima locație: LISABONA!

gwen stefani si gavin rossdale

Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a făcut o iubită care pare geamănă artistei. Xhoana X, pozată în costum de baie în Mexic

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!