destiny's-child-header

Una dintre componentele trupei Destiny's Child a vrut să se sinucidă! Se luptă cu depresia de la 13 ani

Părea că este fericită în perioada când a făcut parte din trupa Destiny's Child, dar abia acum a povestit drama prin care a trecut. S-a gândit chiar să-şi pună capăt zilelor.

Avea bani, avea faimă, piesele lor dominau topurile muzicale, dar totuşi era nefericită. Michelle Williams, una dintre componetele trupei Destiny's Child a povestit că se luptă cu depresia de la 13 ani. Michelle a dezvăluit în show-ul The Talk  de la CBS că avea gânduri foarte negre, care au culminat deseori cu tendinţe suicidale. 

Michelle a mai descris un episod care l-a avut în centru pe managerul trupei, Mathew Knowles, nimeni altul decât tatăl lui Beyonce. Acesta nu a înţeles atunci de ce era nefericită. "Tocmai aţi semnat o înțelegere în valoare de peste un milion de dolari. Sunteți pe cale să mergeți în turneu. De ce trebuie să fii deprimat?", i-a spus Matthew care se refera la succesul enorm de care se bucura Destiny's Child la începutul anilor '2000.

Depresia ei s-a înrăutăţit până când a ajuns în momentul când Michelle a fost la un pas să-şi pună capăt zilelor. Artiata a spus că până la vîrsta de 30 de ani nu a conştientizat cu adevărat efectele pe care le pot produce depresia şi anixietatea.

La finalul emisiunii în care a povestit drama prin care a trecut, Michelle a postat pe Twitter următorul mesaj: "Thank you @TheTalkCBS for being a safe place to talk about #depression #mentalhealthawareness!! Don’t be afraid to reach out for help! - Mulţumesc CBS pentru că mi-ai oferit locul potrivit în care am putut vorbi despre depresie. Să nu îţi fie teamă să ceri ajutor!"

Michelle Williams s-a alăturat grupului Destiny's Child în anul 2000. Alături de Beyonce şi Kelly Rowland au vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. Trupa s-a destrămat în 2005 după patru albume de studio. Destiny's Child - 1998, The Writing's on the Wall - 1999, Survivor - 2001, Destiny Fulfilled - 2004.'

MAI CITEŞTE: O câştigătoare de la Vocea României se luptă cu depresia! Mesajul emoţionant postat pe Facebook

Comentarii