Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

O câştigătoare de la Vocea României se luptă cu depresia! Mesajul emoţionant postat pe Facebook

cristina-balan-vocea-romaniei

Cristina Bălan a trecut prin momente neplăcute şi s-a luptat cu problemele care au apărut în viaţa sa. După ce a câştigat Vocea României, Cristina a dezvăluit că gemenii ei, Toma David şi Matei Nikolas, au Sindromul Down.

Mai nou Cristina Bălan a postat pe pagina oficială de Facebook ştirea că suferă de depresie. În acea postare, Cristina explică problemele care s-au tot adunat în viaţa sa profesională, dar şi umană.

"Astazi ar fi trebuit sa filmez clip. Un clip amanat, din varii motive, din primavara, din vara... 
Motivul pentru care nu filmez clipul astazi este pentru ca aseara am ramas fara echipamentul pe care-l inchiriam pentru filmare. Echipament pentru care am discutat cu cineva de ceva vreme, doar nu de ieri, alaltaieri.  De la "daa, facem, va ajut, sigur boss, zi ce vrei, ce ai nevoie" la "nu te supara pe mine, dar am inchiriat majoritatea sculelor" a fost o distanta relativ mica.  Sigur, nimeni nu ne era dator. Sigur, era vorba de o mana de ajutor, sa ne incadram intr-un buget, adica era o favoare. Am zis, un ajutor. Echipament inchiriat mult mai ieftin decat pretul pietei. Nu gratis, dar mult mai convenabil. 
Insa in ajunul filmarilor, adica aseara, sa afli ca degeaba ai mobilizat o gramada de oameni pentru urmatoarea zi este pur si simplu KO psihic. Si sunt foarte suparata. Poate daca nu ar mai fi fost amanate aceste filmari, ar mai fi fost cumva. Dar uite ca ne straduim de atata vreme si mereu apar motive, ba e primavara si nu e bine sa lansam acum, ca piesa nu e de vara (o prostie, in opinia mea, dar asta e industria), ba ca e vara si oamenii sunt plecati in vacante, o lasam pe toamna, ba cutare nu poate pt ca *insert motiv aici* samd.  Si oamenii ma intreaba cand mai scot si eu piesa. De parca ma scobesc intre dinti si scot piesa, that's all. 


Mea culpa e ca vreau sa fac lucruri semnificative, lucruri care sa transmita ceva. N-am vrut sa filmez un clip doar asa, sa fie niste imagini comerciale si atat. Cred in muzica mea, productia piesei este ireprosabila, vreau sa beneficieze de un clip pe masura. Am vrut sa transmit ceva, un mesaj. Iar lucrurile astea cer timp. Si mai cer si bani, sa nu uitam, totusi, scopul suprem al existentei umane (sunt ironica). 
Sotul meu s-a dat peste cap si a muncit pana la epuizare, s-a stresat, a rupt din timpul petrecut cu noi, s-a zbatut si a antrenat multa lume in treaba asta, lume care pune si suflet. Ca totul sa se naruiasca cu un apel telefonic, cu o seara inaintea filmarilor. Dupa o saptamana de dat telefoane si de anuntat lumea... Dupa luni de cautat solutii si oameni cu care sa rezonam. 
Si totul dupa o perioada crunta de depresie, despre care voi vorbi cu alta ocazie (traducere libera: cand voi simti ca pot vorbi despre asta). 
Nu stiu ce sa mai spun, sunt suparata cum rar mi se intampla. Da, desi ni s-a spus, candid, sa nu ne suparam, iata ca eu m-am suparat. Este ultimul lucru de care aveam nevoie, dupa niste lovituri emotionale incasate in ultima vreme.  Asa ca ma descarc aici cu concluzia urmatoare: nu va bazati pe "daaaa, sigur ca te ajut, facem, dregem". Din gura ajuta toti de numa-numa. Apoi nu-i mai gasesti, dai telefoane, nu raspund si cand raspund nu te mai pot ajuta.  C'est la vie. Supararea o sa-mi treaca, clipul probabil ca-l vom filma (in starea de acum nu mai sunt sigura de nimic), dar am invatat inca o lectie. Pe gratis. Le cer scuze tuturor celor care astazi isi faceau timp pentru noi. Echipa de filmare, regizorul, baietii din trupa mea, figuratia, echipa de styling etc.", a  fost postarea Cristinei Bălan.

MAI CITEŞTE: Diagnostic crunt pentru Avril Lavigne! Cântăreața suferă de o boală extrem de gravă

Top citite
01 lavinia pîrva și ștefan bănică
Lavinia, mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică, de ziua lui: „Eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou!”
02 cristina balan
Cristina Bălan, despre viața cu trei copii. Gemenii ei de 10 ani au sindromul Down: "Ne surprind prin istețime și tenacitate"
03 mira
Mira, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Artista și-a onorat mama în cel mai inedit mod: „Am luat ce e mai frumos de la tine”
04 nosfe si madalina cretan
Mesajul postat de soția lui Nosfe după înmormântarea artistului. Reacțiile fanilor sunt de-a dreptul sfâșietoare
05 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit cum se simte la vârsta de 30 de ani. Artista a publicat primul mesaj după ce a schimbat prefixul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jorge, alături de fiica lui Karina și de fiica vitregă, Ilinca
Fiica vitregă a lui Jorge a împlinit 20 de ani. Artistul, mesaj inedit pe rețelele sociale: ”S-a transformat într-o tipă sigură pe ea!”

Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge, a împlinit 20 de ani, iar artistul a marcat acest moment printr-o postare emoționantă pe conturile de pe rețelele sociale.

Antonia apariții
Antonia, mesaj dur pe rețelele sociale: ”Ca mamă, acest lucru mă face să mă simt inconfortabil!” Gestul care a enervat-o pe artistă

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Antonia le-a arătat o altă latură a ei prietenilor virtuali.

shakira gerard pique
”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Shakira și Gerard Pique sunt împreună de aproape 12 ani și sunt recunoscuți ca fiind foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Acum, însă, artista a făcut public un mesaj inedit, dedicat partenerului ei.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil