Bryan-tanaka

O celebră cântăreaţă îşi plăteşte iubitul să n-o părăsească

Are bani, este celebră, dar nu prea mai are noroc în dragoste. Îi este atât de teamă că va rămâne singură încât îşi plăteşte iubitul să n-o părăsească.

Este vorba de Mariah Carey, care-şi permite o astfel de extravaganţă. Mai bine spus, îl plăteşte pe iubitul ei cu 25.000 de dolari pe lună. Norocosul se numeşte Bryan Tanaka.

Este un dansator de 33 de ani. Potrivit OK Magazine, care citează o sursă apropiată artistei,  Mariah Carey l-a implorat  pe Tanaka să se întoarcă la ea, fiindcă nu suportă să fie singură. El a profitat de situaţie şi i-a cerut o sumă frumuşică. În plus, ar fi convenit să îi dea în continuare 25.000 de dolari lunar, inclusiv cadouri foarte scumpe. Mariah acceptă situaţia,asta pentru că oricum Tanaka munceşte pentru ea, dansând în show-urile pe care le susţine. Carey şi Tanaka se despărţiseră în luna aprilie după 5 luni de relaţie. 

Mariah Carey are la activ două mariaje eşuate. Unul cu producătorul Tommy Mottola (67 de ani), între 1993 şi 1997, iar celălalt şi cu rappaerul Nick Cannon (36 de ani), între 2008-2014, căsnicie din care au rezultat gemenii Monroe şi Moroccan, în vârstă de 6 ani.

MAI CITEŞTE: Decolteul cu Mariah Carey a arătat mai mult decât trebuia

Comentarii