Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Imagini de la petrecerea dată de Jo, la aniversarea de 24 de ani

(c) www.themoment.ro
(c) www.themoment.ro

JO revine cu un nou single și un videoclip, „Sangria”, parte din proiectul sau special „Summer Pack”, demarat în urmă cu o lună, odată cu lansarea piesei "Maria". Artista a lansat piesa în cadrul unui party aniversar, alaturi de prieteni, colegi si familie.

Amna, Mandinga, Marius Moga, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Nadir, Robert Toma, Ana Baniciu, Mircea Eremia, Lariss, Lino, Tequilla, Raluka, matinalii ProFM, Coțofană și Țibulcă sunt câțiva dintre cei care s-au distrat până dimineață împreună cu JO. De la party nu putea lipsi iubitul ei, Juno.

Premiera videoclipului a fost urmată de un show live, sustinut de JO împreună cu Mandinga. Alături de artistă au mai urcat pe scenă Nadir si Liviu Teodorescu. „Sangria” este continuarea piesei „Maria”, și la fel ca cea din urmă, a fost scrisă alaturi de Șerban Cazan în cadrul taberei de creație Cat Music Camp, desfășurată în Spania.

„Sangria este continuarea piesei Maria și pot spune ca din Summer Pack-ul pe care mi l-am propus să îl lansez vara aceasta, Sangria este piesa mea de suflet. Melodia a început să fie scrisă anul trecut în Spania și de curând am terminat-o cu Șerban Cazan. Daca în Maria eram împreună cu iubitul meu în vacanță și petreceam, în Sangria povestea continuă cu mine fiind singură, nostalgică și amintindu-mi de acele momente frumoase petrecute alături de omul pe care îl iubesc”, a declarat JO. 

MAI CITEȘTE: Cele mai tari imagini de la petrecerea surpriză pentru lansarea noului album Smiley | VIDEO

Top citite
01 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
02 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
03 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
04 Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”
05 irina rimes
Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit

Ariana Grande, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este o femeie liberă, cel puțin în acte, întrucât s-a pronunțat divorțul dintre ea și Dalton Gomez, cu care se căsătorise în urmă cu aproape trei ani.

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei
Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Sore, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, traversează o perioadă excelentă în plan personal. La doi ani de când s-a despărțit de tatăl fiicei ei, aceasta iubește din nou.

Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă

Paris Jackson a făcut furori la petrecerea lui Elton John, organizată prin intermediul organizației lui caritabile, pentru a strânge fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA. Fiica regretatului artist Michael Jackson a apărut într-o rochie provocatoare, extrem de transparentă, care i-a pus silueta în evidență. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”
Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOW Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT FOTO Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el
FOTO Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el
DIGI FM Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”
Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”