Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SMILEY - CULOAREA TA

Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a ajuns în atenția publicului după ce s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, la scurt timp după ce s-a angajat ca arhitect la Yeezy. Nu a fost primul job pentru Bianca, asta pentru că, imediat după ce a terminat facultatea, tânăra s-a angajat la o companie din Melbourne, iar acum, fostul ei șef, Joe Toscano, a dezvăluit care a fost prima impresie pe care a avut fostul soț al lui Kim Kardashian despre actuala lui soție. 

Joe Toscano a cunoscut-o pe Bianca atunci când a fost invitat să evalueze lucrările sale în timpul cursului de licență. El a recunoscut că a fost impresionat nu numai de talentul ei, ci și de încrederea și personalitatea ei captivantă, aceasta reușind să interacționeze cu publicul într-un mod impresionant, lucru care l-a făcut să-i ofere un loc de muncă în cadrul firmei sale.

Citește și: Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu eram pregătit să o aud!”

Acum, Bianca a devenit modelul și inspirația rapperului în vârstă de 46 de ani, însă Toscano crede că artistul a fost inițial atras doar de aspectul fizic al acesteia. Fostul șef al arhitectei a susținut că fost surprins când aceasta i-a spus că pleacă să lucreze pentru Yeezy în 2020, iar șocul a venit atunci când, în decembrie 2022, a aflat că aceasta s-a căsătorit cu Kanye West. 

„Am fost surprins că a intrat într-o organizație atât de mare la o vârstă atât de fragedă. Desigur, este foarte talentată și cred că Kanye a observat asta, însă cred că aspectul fizic i-a atras inițial atenția”, a susținut Toscano într-un interviu pentru The Sydney Morning Herald.

Încă de la prima lor apariție în public, Bianca și Kanye au fost subiectul unor controverse, în special după ce arhitecta s-a afișat în ținute „revoltătoare”, lucru care i-a făcut pe părinții acesteia să creadă că este „controlată” de soțul ei. 

Adevăratul motiv pentru care Kanye West o încurajează pe Bianca Censori să poarte ținute extravagante: „E vorba despre o răzbunare!”

Cei doi soți au riscat chiar și închisoarea din cauza alegerilor vestimentare, iar surse apropiate arhitectei au susținut că rapperul o controlează și a îndepărtat-o de familie și prieteni. Acum, însă, a apărut o nouă „teorie” cu privire la motivele pentru care West o încurajează pe Bianca să poarte ținute nonconformiste.

Potrivit unor surse citate de The Sun, Kanye West vrea ca soția sa să îmbrace ținute care mai de care mai extravagante, pentru a se răzbuna pe Kim Kardashian, fosta lui soție. Mai exact, acesta își dorește să o detroneze pe vedetă, care și-a lansat un brand de haine în 2019 și care s-a bucurat de o popularitate uriașă, având venituri de aproape patru miliarde de dolari.

Citește și: Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună

Conform publicației respective, Kanye West vrea să-și lanseze un brand de haine, fapt pentru care o folosește pe Bianca ca „model”, să „testeze terenul”.

„Kanye a văzut cât succes are SKIMS, fapt pentru care își dorește să o detroneze pe Kim, vrea să-și facă propriul brand, dar unul care să fie caracterizat de haine îndrăznețe sexy, care să-i aducă mulți bani”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Galerie foto

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

Bianca Censori și Kanye West
Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Fostul iubit al Biancăi Censori, Nick Forgaine, a făcut o serie de dezvăluiri despre actuala soție a lui Kanye West, susținând că aceasta și-ar fi plănuit în detaliu faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu celebrul rapper. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”