Bucuresti | 102,8FM CLOCK CLOCK - SORRY

Ținuta incendiară în care gătește Anna Lesko: cum s-a filmat artista în bucătărie

ana lesko

Cine spune femeia nu poate fi frumoasă și în bucătărie? Anna Lesko dovedește poți fi extrem de sexy atunci când prepari un ou, cu ajutorul unei ținute incendiare și o atitudine potrivită.

Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, a postat un filmuleţ pe rețelele de socializare în care arată fanilor, într-o notă glumeață, cum se îmbracă ea atunci când gătește.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: MĂDĂLINA GHENEA, ACOPERITĂ DOAR DE UN CEARȘAF ÎNTR-O FOTOGRAFIE PE INSTAGRAM. IMAGINEA INEDITĂ A FĂCUT FURORI PRINTRE FANI

Îmbrăcată într-o rochie de gală nude, extrem de decoltată și o pereche de pantofi stilleto în aceeași nuanță, Ana Lesko se bucură de un pahar de vin roșu în timp ce prăjește un ou.

Deși filmuleţul are scopul de a-și amuza urmăritorii, aceștia nu au putut ignore ținuta acesteia care îi pune corpul în evidenţă:

"Bravo Ana, așa e!" , "Senzuală", "Superbă!".

Citeşte şi: LORA, APARIȚIE SENZUALĂ ÎNTR-UN NEGLIJEU ROȘU. FANII AU CERUT ”INTERVENȚIA” IUBITULUI: ”TREBUIE SĂ IEI MĂSURI

Galerie foto

 

Top citite
01 madalina ghenea
Mădălina Ghenea, într-o rochie mini din piele, generos decoltată. Românca și-a arătat picioarele perfecte într-un selfie în oglindă
02 mira
Mira, în cei mai nonconformiști pantaloni, pe care nu toate femeile ar avea curaj să-i poarte. A completat cu un top cât o fâșie
03 andreea balan
Andreea Bălan, atitudine de femeie fatală, vestimentație super senzuală. A ieșit în Monaco într-o fustă cu crăpătură de sus până jos
04 anna lesko
A pozat doar într-un pulover rupt și cizme peste genunchi, dar a atras și cu mesajul. Anna Lesko, senzuală și inspirațională
05 ghenea
Mădălina Ghenea, senzuală în bucătărie. În ce ipostază s-a lăsat fotografiat modelul român
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza, clip nou - emoțiile
Loredana Groza face din nou furori cu pozele din vacanță. Fanii sunt de partea ei: "Senzualitatea nu are vârstă"

Loredana Groza este o apariție oriunde ar merge și știe să atragă atenția chiar dacă se află peste hotare. În ultimele luni, solista care va împlini în câteva zile 51 de ani a ținut-o numai în vacanțe departe de țară, în destinații călduroase, de unde a făcut paradă cu imagini care mai de care mai HOT.

anna lesko
Anna Lesko, apariţie inedită pe reţelele sociale. Artista a făcut furori cu o ţinută rebelă

Anna Lesko este o femeie extrem de frumoasă, a cărui stil vestimentar diferit îi pune în evidență mereu corpul bine sculptat.

ana lesko
Anna Lesko, o nouă apariție irezistibilă pe Instagram. Cântăreața se mândrește cu un corp perfect

Orice ar face, Anna Lesko reușește să impresioneze mereu, și nu este de mirare, căci la 42 de ani, vedeta arată ca la 25.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani
Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT FOTO ”A venit Iepurașul”. Un milionar român și-a lăsat ”mută” iubita cu 24 de ani mai tânără
FOTO ”A venit Iepurașul”. Un milionar român și-a lăsat ”mută” iubita cu 24 de ani mai tânără
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”