Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE BACKSTREET BOYS - 1996 - QUIT PLAYING GAMES (WITH MY HEART)

Ruby, acoperită doar de un cearceaf. Vedeta a pozat între așternuturi și a lăsat aproape totul la vedere

rubymain

 Ruby a decis să condimenteze ziua fanilor ei de pe Instagram cu nişte fotografii extrem de îndrăzneațe, direct din dormitor.

ruby

sursă foto: Instagram

Citeşte şi: Anna Lesko, într-o rochie mult prea scurtă și super decoltată. Mesajul pe care l-a făcut public după ce Andra și Măruță s-au îmbolnăvit de Covid-19

Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a renunțat la inhibiții și a pozat în cel mai sexy mod posibil, aproape goală între așternuturi. Aflată în dormitor, Ruby a lăsat să se vadă nu doar spatele extrem de lucrat, ci și o parte din formele ei voluptoase, iar fanii au fost înnebuniți de apariția vedetei.

ruby

sursă foto: Instagram

"Ai milă femeie!", "Super dulceață!", "Arați foarte bine și ești foarte frumoasă", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii de pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Mira, corp perfect pe plajele din Zanzibar. Artista şi-a etalat formele senzuale, iar fanii au fost impresionaţi: "Frumoasă femeie"

Până și Lidia buble a rămas impresionată de fotografiile postate de Ruby, comentând "Nevasta mea", la care Ruby a răspuns, "Ne-ar sta foc!", semn că cele doua se înțeleg foarte bine.

Galerie foto

Top citite
01 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
02 ruby
Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă
03 ruby
Ruby forțează vara cu poze din Grecia. Relaxată și seducătoare, s-a arătat într-un costum de baie peste care "a aruncat" o fustă plasă
04 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
05 Ruby
Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: „Ești divină!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ruby
Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: „E un fluture ală?”

Ruby este cunoscută pentru ținutele sale pline de senzualitate. Artista are în garderobă piese vestimentare îndrăznețe, care îi pun în valoarea silueta de invidiat, și nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele voluptoase. 

ruby
Cum a reacționat Ruby după ce fanii au speculat că este însărcinată: „Grasă și frumoasă”

Ruby se bucură de un succes răsunător în industria muzicală din România. Artista a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei, fie că este vorba despre carieră sau viață personală. 

ruby, raluka, ana baniciu
Ruby, Raluka și Ana Baniciu, prinse în Israel în ziua în care a început războiul: "A sunat din nou sirena, am intrat în buncăr"

Ruby e în Israel zilele acestea, unde a plecat în vacanță. Dacă zilele trecute se bucura de concertul lui Bruno Mars, pe care americanul l-a susținut în Tel Aviv, sâmbătă, 7 octombrie, cântăreața s-a văzut într-o situație complicată, care a speriat-o serios. În Israel s-a tras cu rachete dinspre Fâșia Gaza, iar israelieni au ripostat. Raluka, alături de Ana Baniciu și de proaspătul ei soț, Edy, sunt și ei în Tel Aviv.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

FILM NOW Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
DIGI SPORT FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun