Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE THE WEEKND - BLINDING LIGHTS

Știri

Met Gala. The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Sleeping Beauties: Reawakening Fashion exhibition, Arrivals, New York, USA - 06 May 2024

A oglindit senzualitatea la Met Gala. Shakira, răvășitoare într-o rochie roșie decupată pe coapsă și cu bustieră decoltată

Shakira a fost răvășitoare la Met Gala 2024. Artista columbiană a captat atenția tuturor într-o rochie roșie cu o croială îndrăzneață. 

Doja Cat

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Doja Cat nu e străină de aparițiile care nasc discuții. Adepta unui stil vestimentar extravagant, solista din SUA nu a dezamăgit din acest punct de vedere nici la Met Gala 2024. 

Tyla Met Gala 2024

Piesa "Water" a făcut-o celebră, nisipul a îmbrăcat-o la Met Gala 2024. Tayla, luată pe sus de 4 bărbați și cărată pe scări

Piesa "Water" a transformat-o într-o senzație internațională, așa că nu este de mirare de ce tânăra Tyla a ales un element asociat cu marea și briza pentru a se face remarcată la Met Gala 2024. Cântăreața din Africa de Sud a făcut furori la prima ei apariție la Met Gala, într-o rochie acoperită în totalitate cu nisip.

Bed Chic! Doja Cat Wears Just A Thong And Bed Sheet For Shopping Spree With New Boyfriend Guram Gvasalia In New York - 5 May 2024

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Doja Cat a șocat cu cea mai recentă apariție a ei pe străzile din New York. Artista a mers la cumpărături, purtând un cearșaf pe post de rochie. A fost însoțită de designerul de modă Guram Gvasalia.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar actrița româncă a vorbit despre acest subiect abia în ziua de Paște.

Loredana Groza

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 53 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Loredana Groza nu și-a dezamăgit fanii nici în zi de sărbătoare, când a făcut publică o filmare în care apare într-o ținută nonconformistă.

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance

Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Lucien Laviscount, actorul din „Emily in Paris”, care a apărut în cel mai recent videoclip al Shakirei, o descrie pe cântăreață ca fiind „o forță creatoare” și „una dintre cele mai frumoase” persoane pe care le-a întâlnit vreodată.

Ultimele știri

Katy Perry and Orlando Bloom Attend American Idol Season Finale After Party as Katy Bids Farewell After 7 Years as Judge!

Katy Perry, într-o ținută aurie, transparentă, de mână cu Orlando Bloom. Artista, în lacrimi la ultima ediție Idol în calitate de jurat

cassie si sean combs diddy (1)

Diddy a recunoscut că a bătut-o pe fosta lui iubită, Cassie, după ce imagini șocante au apărut public: "Sunt dezgustat și acum"

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Celine Dion

Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică

anoniamain

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!