lora-header

Suma fabuloasă pe care a cerut-o Lora pentru a poza în Playboy

Lora a trecut recent printr-o schimbare de look. A făcut-o pentru noua imagine din clipul "I Know". La ce reacţii a avut după această schimbare putem spune că a fost o strategie inspirată.

Lora a trecut de la blond la brunet, dar îi stă foarte bine. Un artist trebuie să se reinventeze permanent pentru a nu-şi plictisi fanii, iar Lora ştie acest lucru. O fost o decizie riscantă, dar i-a ieşit. Pentru că arată foarte bine, nu a dus lipsă de oferte pentru a poza în revistele pentru bărbaţi. A avut două pictoriale în FHM şi a fost aproape de unul în Playboy. Oferta din partea revistei "iepuraşului" a venit într-un moment senzual pe care Lora l-a povestit în exclusivitate pentru ProFM.ro.

"Am fost de do ori copertă FHM. Mi-a plăcut genul ăla de senzualitate pe care-l promovează. Mi s-a propus şi din partea celor de la Playboy. Cântam într-un piano bar şi mie îmi place să mă joc cu sezualitatea şi talentele artistice. Îmi plac contrastele. Eram în piano bar şi eram mai sexoasă aşa, ruj roşu, rochie neagră mulată... M-am aşezat picior peste picior peste un scaun, mi s-a dat microfonul şi am cântat Sam Brown – Stop. Mereu caut privirile alea...WOW!"

La finalul acelui moment a primit oferta din partea celor de la Playboy. Nimeni nu se aştepta la răspunsul Lorei, pe care-l vei descoperi în video. 

MAI CITEŞTE: Lora şi-a cumpărat pantofii făcuţi celebri de Rihanna! Ai purta aşa ceva?

Comentarii