carl-lentz-justin-bieber2

Cine este pastorul cu care Justin Bieber, Selena Gomez şi alte celebrităţi îşi petrec foarte mult timp

În ultima perioadă, tot mai multe staturi au luat drumul bisericii Hillsong Church. Unii spun că este o biserică pentru hipsteri, membră a bisericilor creștine australiene.

Pastorii şi preoţii ţin slujbe nonconformiste, moderne, astfel se explică de ce tot mai multe vedete sunt văzute la cea din Los Angeles. Filiale mai sunt în Londra, Sydney, New York etc.

Justin Bieber a lovit un fotograf cu maşina sa de teren, după slujba de la biserică

Mulţi au crezut că Justin Bieber a luat-o razna când a anunţat că lasă muzica deoparte şi ia drumul bisericii. Cântăreţul s-a apropiat foarte mult de pastorul Carl Lentz, atât de aproape, încât s-a mutat o perioadă în casa acestuia.

Acesta a devenit îndrumătorul spiritual al lui Justin. Pastorul Carl, în vârstă de 38 de ani, are un mod funny când predică. Ştim, nu este genul de preot clasic de la care te-ai aştepta să fie sobru, serios, să-ţi înţeleagă temerile, durerile, suferinţele. Carl predică în alt mod.

 

A post shared by Carl Lentz (@carllentz) on

Acesta vine la slujbă îmbrăcat în ţinute de stradă. Pantaloni mulaţi, tricouri fără mâneci... corpul îi este acoperit de tatuaje. Nu este un pastor obişnuit, dar poate din acest motiv cei care se duc la Hillsong Church îl consideră cool.

 

A post shared by Carl Lentz (@carllentz) on

Carl este căstorit cu Laura, şi ea pastor, şi au trei copii împreună.

 

A post shared by Carl Lentz (@carllentz) on

La Hillsong Church se duc tot mai multe vedete. Selena Gomez, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Nick Jonas, Jay Z, Kevin Durant etc.

MAI CITEŞTE: Cum au fost surprinşi în weekend Justin Bieber şi Selena Gomez! S-a întâmplat chiar de două ori

Comentarii