bieber-accident-fotograf

Justin Bieber a lovit un fotograf cu maşina sa de teren, după slujba de la biserică

Justin Bieber tocmai şi-a anulat turneul mondial, iar motivul că ar dori să-şi facă propria biserică se conturează din ce în ce mai mult. Bieber a participat la o slujbă în Hillsong Church în Los Angeles. La plecare a lovit accidental un fotograf.

Justin Bieber a încercat să scape de paparazzi, dar l-a lovit pe unul dintre ei. Cântăreţul se afla la volanul truck-ului său. Când şi-a dat seama ce a făcut, a coborât imediat din maşină şi a încercat să-i ofere primul ajutor fotografului rănit.

La slujba de la biserică au mai participat şi surorile Kardashian, Kourtney şi Khloe, dar acestea nu au nicio legătură cu accidentul, au declarat surse din poliţia din Los Angeles. 

Fotograful a suferit răni în zona gleznei şi a genunchiului piciorului drept. A plâns de durere, dar permanent a fost conştient. Justin Bieber nu a plecat de la locul accidentului până când acolo nu au sosit ambulanţa şi poliţiştii.

Bieber le-a explicat oamenilor legii cum s-a întâmplat accidentul. Fotograful a fost dus la spital.

Vestea bună pentru el şi Bieber este că rănile sale nu sunt grave. De altfel, poliţiştii nu l-au reţinut pe cântăreţ. (sursă foto Byrdman / BACKGRID)

Comentarii