radulescumarin

SCHIMB DE REPLICI ÎN DIRECT! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, PRIMA CONFRUNTARE la TV

Dacă mai e ceva ce ar fi putut să ne mire atunci când vine vorba de tv, ar fi fost aia cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu ținându-se de mână, cântând și dansând "Hakuna Ma Ta Ta". Noroc că aproape s-a întâmplat, așa că nu ne mai miră nimic :)

Andreea Marin a fost prezentată chiar de Mihaela Rădulescu în momentul în care a intrat în platoul emisiunii de dans, care le aduce, în premieră, pe cele două presupuse "rivale" împreună pe micul ecran. "Nu creadeam că o să zic vreodată, dar uite că zic! Andreea Marin!", a spus Mihaela Rădulescu atunci când Andreea și-a făcut apariția.

"Iată o premieră absolută! Eu zic să începem cu aplauze ca să ne facem amândouă curaj să vorbim. Tu taci! Iată o situaţie pe care trebuie să o depăşim, nu-i aşa? Glumesc. Pe care trebuie să o trăim (...) Andreea, bine ai venit! E de la... nu are păr, de-aia stă... Andreea, ce înseamnă ziua asta pentru tine? Ce se întâmplă aici sau ce se întâmplă în viaţa ta? Aşa e viaţa... ca şi dansul – paşi înainte, paşi înapoi, piruete, poze (...)", a mai spus Mihaela Rădulescu.

"Bine v-am găsit! Vorbeai de strălucire? Uite cine vorbeşte! Sunteţi minunaţi, felicitări! Vorbeam de tine, dar... Poate fără să ştii, ai pus punctul pe «i», pentru că 6 martie e o zi importantă pentru mine. E ziua unui om care m-a criticat mereu constructiv, care mi-a fost alături o viaţă întreagă şi care, pentru prima dată, de ziua lui nu e lângă mine. E un înger, undeva sus, iar eu sunt aici, cu voi. Nu voi fi tristă, e ziua tatălui meu, îl voi onora, pentru că a fost un mare dansator şi a iubit viaţa, a trăit-o în paşi de dans.", a replicat Andreea Marin.

Urmărește dialogul celor două în video-ul de mai jos.

Comentarii