Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SOFIA REYES - COBARDE

Mihaela Rădulescu, răvășitoare într-o rochie roșie cu paiete și decolteu adânc: "Splendidă! Ești o divă din toate punctele de vedere!"

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, Foto: Instagram

Mihalea Rădulescu a revenit în forță în lumina reflectoarelor. Vedeta s-a implicat într-un nou proiect, iar ținutele create pentru acesta sunt de-a dreptul impresionante.

Activă pe rețelele sociale, unde a strâns o comunitate de 522.000 de urmăritori, Mihaela a împărtășit cu fanii ei câteva imgini din culisele noului show la care ia parte, iar piesele vestimentare și machiajul realizat de profesioniști au transformat-o complet pe divă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie cu paiete și decolteu amețitor, Mihaela Rădulescu a demonstrat că la 51 de ani arată la fel de bine ca la incepturile ei în televiziune. Cu părul aranjat în bucle retro și machiajul smokey al ochilor, vedeta a apărut venită de pe covorul roșu.

mihaela radulescu

Mihaela Rădulescu, Foto: Instagram

Citește și: Corina Bud, o vară întreagă în costum de baie. Solista își bucură fanii cu imagini inedite din vacanțe

Dacă primul look a fost primit cu multe laude de urmăritorii ei, a doua opțiune a fost și mai complimentată. Îmbrăcată într-un set alb format dintr-o bustiera și o fusta mulată, tip creion, Mihaela Rădulescu a fost comparată cu Sophia Loren.

mihaela radulescu (2)

Mihaela Rădulescu, Foto: Instagram

Conștientă că modul în care arată este foarte important pentru munca ei, vedeta s-a lăsat pe mâna profesioniștilor și a mărturisit că își dă silința să arate impecabil. Și așa a și fost, drept dovadă sunt și reacțiile fanilor, care au concluzionat că Mihaela este de-a dreptul superbă: "Absolut superb look-ul iar tu, frumoasă ca întotdeauna!", "Splendidă ! Ești o divă din toate punctele de vedere!"

Mihaela Rădulescu preferă să fie mai rezervată cu viața privată

Dacă în urmă cu ceva timp, Mihaela era mai deschisă cu viața ei și o arăta în detaliu și celor care o admiră, de ceva vreme, aceasta preferă discreția. Dacă nu a mai împânzit Instagramul cu poze alături de Felix, unii s-au gândit automat că s-au și despărțit.

Citește și: Ruby, într-un costum de baie roșu ca focul, pe terasa apartamentului ei de lux. "Am postat 10 poze și nu știu care-mi place mai mult"

Despre decizia de a-și ține viața personală departe de ochii curioșilor, vedeta a povestit la sfârlitul anului trecut într-un interviu pentru revista Viva: "Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie".

Galerie foto

Top citite
01 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț
03 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
04 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
05 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOW Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor
Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”