Bucuresti | 102,8FM ALAN WALKER - DIAMOND HEART

Pe Jamie Dornan din franciza Fifty Shades îl ştie toată lumea, dar uite cum arată soţia lui

jamie-dornan-ok-splash

Jamie şi Dakota îşi promovează filmul prin cele mai tari show-uri. Dacă Dakota a fost la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Jamie s-a dus la Jimmy Kimmel Live!.

jamie-dornan-amelia-warner-splash

foto Splash

El a fost însoţit de soţia sa, Amelia Warner. Actorul irlandez a fost îmbrăcat casual, exact ca Amelia. La prima vedere, Amelia seamănă destul de mult cu Dakota Johnson, aşa că Jamie nu se poate plânge că nu are lângă el femei frumoase. 

Jamie a dezvăluit că soţia sa nu a văzut niciunul din filmele din seria Fifty Shades, chiar dacă acestea l-au făcut celebru pe soţul ei. Rămâne de văzut dacă se va uita la ultimul, Fifty Shades Freed, mai ales că în el Jamie şi Dakota au câteva scene hot.
Astea sunt cele mai fierbinţi scene din "Fifty Shades Freed" | VIDEO

Jamie Dornan şi Amelia Warner s-au căsătorit în 2013 şi au două fete:  Dulcie, născută în 2013 şi Phoebe, născută în 2016.

MAI CITEŞTE: Dakota Johnson a explicat momentul de la Globurile de Aur, când Angelina Jolie a evitat-o pe Jennifer Aniston

Top citite
01 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
02 Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați
03 Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”
04 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
05 puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Soția regretatului rapper Nosfe traversează o perioadă plină de nostalgie. Pe data de 16 octombrie s-a împlinit deja un an de când artistul din trupa Șatra B.E.N.Z, al cărui nume real este Darius Vlad Crețan, a murit din cauza unui infarct, chiar în propria locuință. Mădălina Crețan a rămas de atunci văduvă și are grijă să fie și mamă și tată pentru micuța lor, Iris, pe care o iubește mai presus de orice.

Dan Bălan
Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev

După o lungă perioadă în care s-a ascuns de atenția presei, Dan Bălan a fost surprinsă alături de o tânără superbă, în București. Artistul din Republica Moldova s-a retras din viața publică atunci când a fost blocat la Kiev din cauza războiului. 

Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram
Smaranda Știrbu și Selly se pregătesc de pasul cel mare? Tânăra studentă la medicină, surprinsă într-un magazin de rochii de mireasă

Smaranda Știrbu și Selly formează un cuplu de mai bine de patru ani, relația lor devenind din ce în ce mai solidă. Celebrul vlogger și studenta la medicină locuiesc împreună în București, încă din momentul când s-au mutat în Capitală după terminarea liceului. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”