dicaprio-kate-winslet

Kate Winslet a vorbit despre relaţia cu DiCaprio! Ce a făcut în dormitorul Emmei Thompson

La 20 de ani de la lansarea filmului Titanic, Kate Winslet a vorbit despre relaţia pe care o are cu Leonardo DiCaprio, partenerul din acea producţie de succes. Mai mult, Kate a povestit ce s-a au făcut în dormitorul Emmei Thompson.

Recent, Leonardo DiCaprio și Kate Winslet au fost surprinși de paparazzi în vacanță, la vila deținută de actor în Saint Tropez. Au apărut imediat speculaţii cum că între cei doi ar fi o idilă. Kate Winslet a apărut într-o emisiune TV în care a explicat ce fel de relaţie are cu DiCaprio, partenerul său din Titanic.

TITANIC RELOADED! Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, surprinși împreună la piscină

"Cred că pentru Leo şi pentru mine au fost șapte luni de muncă foarte intensă, amândoi am fost foarte tineri. Niciodată nu a fost mai mult de atât", a declarat actriţa cu privire la perioada când au filmat pentru filmul Titanic.

Ea a reafirmat că relaţia cu Leonardo DiCaprio este una strict de prietenie. Kate Winslet a mai povestit că, la un moment dat, a intrat în dormitorul actriţei Emma Thompson pentru a exersa discursul, în cazul în care ar fi câştigat un premiu Oscar. "Îmi amintesc că m-am dus la casa lui Emma Thompson când eram mult mai tânără. La acea vreme nu câştigasem premiul Oscar. L-am folosit pe cel al Emmei pentru a exersa discursul de mulţumire, în cazul în care aş fi câştigat. Am spus printre altele <<Vreau să mulțumesc mamei și tatălui ... >>"

Până în prezent, Kate Winslet are şapte nominalizări la premiile Oscar şi a primit statueta în 2008 pentru prestaţia din filmul "The Reader". Prietena sa, Emma Thompson a câştigat două premii Oscar: Cea mai bună actriță (1993) pentru "Howards End" şi Cel mai bun scenariu adaptat (1996) pentru "Sense and Sensibility".

MAI CITEŞTE: Ea este noua iubită a lui Leonardo DiCaprio!

Comentarii