Bucuresti | 102,8FM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Ellie Goulding este însărcinată în 8 luni! Primele dezvăluiri despre sarcina secretă. „Am forme pe care nu le-am mai avut până acum. Soțului meu îi plac”

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ellie Goulding

Ellie, în vârstă de 34 de ani, a declarat pentru Vogue că a rămas însărcinată în vacanța din Italia pe care și-au luat-o pentru a sărbători un an de căsătorie. Cei doi au aflat din greșeală sexul copilului, dar spun că nu-l vor dezvălui deocamdată. 

„A fost o nebunie, pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu acesta era planul, să rămân însărcinată”.

„Să fiu însărcinată m-a făcut însă să mă simt cu adevărat umană. Vreau un cuvânt mai bun decât femeie, [dar] - Am forme pe care nu le-am mai avut până acum. Mă bucur. Soțului meu îi plac”.

„Am trecut de la a spune cât de sănătoase sunt salatele mele, micul dejun și consumul de nuci și semințe, la cât de mult îmi doresc McDonalds”, a continuat ea. „Am fost cam îngrozită, brusc voiam toate lucrurile rele! Nu știu ce a făcut acest bebeluș când mi-a preluat corpul, dar nu mai doream deloc broccoli, spanac, varză! Doar zahăr și carbohidrați”.

„Sunt încântată să fiu mamă - dar vreau și să mă asigur că voi continua să lucrez”, a mai spus Ellie. „Abia aștept să mă întorc la turnee. Am fost în studio în cele mai multe zile și sunt încântată de provocare. Va fi o experiență total nouă”, a mărturisit ea.

Vezi și: ELLIE GOULDING A POZAT TOPLESS, ÎNTR-UNA DINTRE CELE MAI PROVOCATOARE ȘEDINȚE FOTO DIN CARIERA EI

Galerie foto

Ellie s-a căsătorit cu Caspar Jopling la York Minster, în 2019.

S-au cunoscut în 2016, după ce au stat la aceeași masă, în cadrul unei cine organizate prietena lor comună, Prințesa Eugenie.
Soțul cântăreței este educat la Eton și Harvard, este fiu de aristocrat de Yorkshire și nepotul dealer-ului de artă Jay Joplin.

Pe lista foștilor ei iubiți se află DJ Greg James, DJ Skrillex, McFly's Dougie Poynter și Jeremy Irvine, despre care a declarat că au fost o pierdere de vreme. Au existat zvonuri că ar fi avut relații și cu Ed Sheeran și chiar Prințul Harry.

 

 

 

 

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding iubește din nou după despărțirea de Caspar Jopling. Legătura dintre noul iubit al artistei cu Shakira
02 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding a făcut senzație la concertul susținut în Londra. Cum a apărut cântăreața pe scenă
03 Ellie Goulding și Caspar Jopling
Ellie Goulding, probleme în căsnicie la patru ani de la nuntă. Ea și soțul ei ar fi decis să se despartă o perioadă
04 2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ellie Goulding, surprinsă pe plajă cu soțul și fiul lor. Cum arată artista la 7 luni după ce a născut: „Pur și simplu nu i-a păsat”
05 ellie goulding
Ellie Goulding se află într-o formă fizică excepțională. Solista s-a întors în sala de forță la 4 săptămâni de la naștere
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ellie Goulding a pozat topless, într-una dintre cele mai provocatoare ședințe foto din cariera ei, pentru #legend: Căsnicia îmi oferă independență

Ellie Goulding a pozat topless pentru #legend și a dezvăluit că mariajul îi oferă un real simț de independență, precizând că cel mai potrivit cuvând pentru a descrie viața ei la 20 de ani este "haos".

Célébrités arrivent au défilé Stella McCartney à l'opéra Garnier à Paris
Ellie Goulding s-a logodit! Iată cine este alesul

Ellie Goulding este cea mai nouă artistă care se adaugă pe lista celor care și-au schimbat statutul în acest an. Ellie a anunțat că s-a logodit. Potrivit obiceiului în Marea Britanie, ea a făcut anunțul într-un ziar.

18300032_425918787773059_2482281519863824384_n
Proba costumului de baie! Cum arată cele mai tari artiste la plajă

Nicio probă de beauty nu e mai aspră ca aia a costumului de baie, iar anul ăsta, multe dintre artistele noastre preferate au trecut-o, din nou, cu brio.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”
Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model
A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”