Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Ellie Goulding a făcut senzație la concertul susținut în Londra. Cum a apărut cântăreața pe scenă

Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding/ Profimedia

Ellie Goulding a făcut senzația la concertul susținut recent la The Roundhouse, în Londra. Fanii cântăreței au fost fascinați de modul în care a apărut artista pe scenă, aceasta etalându-și silueta în cea mai îndrăzneață costumație. 

Goulding a urcat pe scenă aproape dezbrăcată, având în partea de sus un pulover negru, iar în partea inferioară a rămas doar în lenjerie intimă și o pereche de ciorapi din plasă. Întreaga ținută a fost completată de mănuși din piele maro și bocanci negri voluminoși. 

Ellie Goulding/ Profimedia

Ellie Goulding/ Profimedia

Citește și: Ellie Goulding, surprinsă pe plajă cu soțul și fiul lor. Cum arată artista la 7 luni după ce a născut: „Pur și simplu nu i-a păsat”

Artista în vârstă de 36 de ani a oferit un spectacol uimitor în capitala Angliei. A cântat cele mai cunoscute piese ale sale și a dansat fără oprire. 

Ellie Goulding/ Profimedia

Ellie Goulding/ Profimedia

Ellie Goulding, probleme în căsnicie la patru ani de la nuntă 

Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au căsătorit în urmă cu patru ani, însă aceștia ar avea acum probleme în căsnicie, potrivit unor surse. Conform Daily Mail, cei doi ar fi decis să se despartă o perioadă, în încercarea de a-și da seama ce își doresc să facă în perioada următoare. 

În ciuda faptului că au fost văzuți împreună la evenimente, Caspar a plecat de la petrecere alături de câțiva prieteni, fără să fie însoțit de Ellie, cea care i-a dăruit un băiețel în 2021.

Potrivit unor apropiați, din cauza programului încărcat, cei doi soți s-au îndepărtat, motiv pentru care au ajuns să aibă probleme în căsnicie. Astfel, aceștia ar fi ales să petreacă o perioadă la distanță unul de celălalt.

Citește și: Ellie Goulding a pozat topless, într-una dintre cele mai provocatoare ședințe foto din cariera ei, pentru #legend: Căsnicia îmi oferă independență

Ellie și Casper au început să iasă împreună în 2017 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la York Minster. Totuși, prietenii lor sunt de părere că vor depăși această perioadă, întrucât au mai trecut prin momente delicate.

„Au avut suișurile și coborâșurile lor, dar întotdeauna au fost mai puternici, și-au dorit să rămână împreună pentru a-și crește fiul. Au găsit mereu un compromis, îi unesc multe lucruri, dar momentan trăiesc separat. Nu există discuții despre divorț și niciunul dintre ei nu a fost implicat într-o altă relație. Prioritatea lor este să-și dea seama ce vor să facă, să încerce să rămână în relații bune de dragul fiului lor”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun, potrivit Daily Mail.

Galerie foto

Top citite
01 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
02 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
03 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
04 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
05 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”