Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA GERSTORT ABER GEIL - THANK YOU

După ce și-au aruncat săgeți în public, Selena Gomez și Francia Raisa și-au reluat prietenia: Nicio dispută

*EXCLUSIVE* Friends Again! Selena Gomez steps out to dinner with organ donor friend Francia Raísa and little sister in Santa Monica
Selena Gomez și Francia Raísa. Profimedia

Selena Gomez și Francia Raisa confirmă că prietenia lor a rezistat, în ciuda dificultăților prin care au trecut. Cele două artiste au postat poze pe Instagram, de la o ieșire ca fetele, vineri seară, în Los Angeles. 

„Nicio dispută. Doar salsa” a scris Raisa pe Story, adăugând că „nimic nu a fost planificat”.

La rândul ei, Selena a publicat o imagine în care a menționat-o pe Francia.

Galerie foto

Apariția celor două împreună vine după ce Gomez i-a transmis public un mesaj Raisei de ziua ei. 

„La mulți ani și cea mai fericită aniversare pentru această ființă specială. Indiferent unde ne va duce viața, te iubesc. ❤️ @franciaraisa”, a scris vedeta din „Only Murders in the Building”. Gomez a împărtășit o colecție de fotografii cu ea și Raisa. Fanii au observat că ulterior actrița în vârstă de 35 de ani a început să o urmărească din nou pe Selena pe Instagram.

Prietenia celor două a avut de suferit după ce în noiembrie anul trecut Raisa – care i-a donat un rinichi Selenei Gomez în 2017 – ar fi fost deranjată de o afirmație publică a cântăreței care a declarat într-un interviu pentru Rolling Stone că Taylor Swift este „singura ei prietenă” din industrie.

Când cei de la E! news au postat afirmația ei pe rețelele sociale, Raisa a reacționat: „Interesant”, ulterior șteargând comentariul. Într-un post pe TikTok, Gomez a părut să îi răspundă, scriind: „Scuze că nu am menționat fiecare persoană pe care o cunosc.”

În martie, Gomez a vorbit despre prietenia cu Francia, în documentarul „Dear…”, referindu-se la ea ca la cea mai bună prietenă și mărturisind că îi va fi mereu datoare.

„În trei zile, s-a dus să se testeze. Era compatibilă cu mine. A fost unul dintre acele momente în care am simțit că cineva are grijă de mine. Știu că am fost atât de norocoasă”, a declarat Gomez.

Tatăl actriței Francia Raisa, despre motivul pentru care relația dintre cele două s-ar fi răcit la scurt timp de la transplant

Într-un interviu oferit în primăvară pentru „Primer Impacto”, tatăl actriței Francia Raisa, Renán Almendárez Coello, a declarat că, într-adevăr, relația dintre fiica sa și Gomez s-a răcit. 

Potrivit zvonurile, care au fost confirmate și de Coello, se pare că aceasta ar fi încercat să o convingă pe Selena să nu consume alcool după operația de transplant, însă cântăreața nu a ascultat.

„Dragostea, banii și faima schimbă întreaga lume și au schimbat-o inclusiv pe Selena”, a spus Coello.

Întrebat dacă distanțarea a fost provocată de consumul de alcool al Selenei, el a răspuns: „Selena e diferită când bea. Francia i-a spus că nu i-a donat rinichiul ca să poată ieși să bea și să se pună în pericol”, a adăugat bărbatul.

Top citite
01 *EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!
Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"
02 2017 Billboard Women in Music
Francia Raisa, primele declarații despre relația Selenei Gomez cu Benny Blanco: „O, Doamne, era și timpul!”
03 francia-raisa-selena-gomez-transplant
Tatăl actriței Francia Raísa, dezvăluiri fără precedent despre ruptura dintre fiica sa și Selena Gomez: „Banii și faima schimbă lumea”
04 2017 Billboard Women in Music
Comentarii controversate. Selena Gomez și-a șocat fanii și pe cea căreia îi spunea soră și care în 2017 i-a donat un rinichi
05 francia-raisa-selena-gomez-transplant
Francia Raisa a dezvăluit prin ce a trecut după ce i-a donat un rinichi Selenei Gomez
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
selena-gomez-raisa-francia
Cine este Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi Selenei Gomez

Artista a decis să facă publice motivele absenței sale din ultima perioadă, iar fanii au fost șocați să afle că Selena Gomez a trecut printr-o operație de transplant renal. Donatoarea a fost Francia Raisa.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD
"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"