selena-gomez-raisa-francia

Cine este Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi Selenei Gomez

Artista a decis să facă publice motivele absenței sale din ultima perioadă, iar fanii au fost șocați să afle că Selena Gomez a trecut printr-o operație de transplant renal. Donatoarea a fost Francia Raisa.

Selena Gomez a trecut prin momente grele ca urmare a bolii de care suferă, lupus, pentru care a fost nevoită să se retragă de pe scenă timp de mai multe luni și să se interneze într-o clinică de recuperare. Ceea ce puțină lume știa este că Selena a fost nevoită să se supună unui transplant de rinichi. Artista a dezvăluit recent acest lucru pe contul său de Instagram. Cine este însă tânăra care i-a salvat viața?

Selena Gomez, poze de pe patul de spital, după ce a făcut TRANSPLANT de RINICHI!

Este vorba de actrița Francia Raisa, care este legată printr-o strânsă prietenie de Selena Gomez. Numele și chipul său au fost cu siguranță cele mai căutate pe Google după ce s-a aflat lucrul extraordinar pe care l-a făcut pentru Selena. Francia Rasia, care are rădăcini honduriene și mexicane, s-a născut la Los Angeles în urmă cu 29 de ani, iar relația sa cu Selena Gomez a început acum 8 ani, când a dat o probă de dans. 

 

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

Ambele au participat la videoclipul piesei "Everybody Knows" al lui Dustin Tavella, iar de atunci prietenia lor s-a consolidat cu trecerea anilor. În afară de dans, Francia se dedică și actoriei, cel mai important rol al său fiind în filmul "Bring It On: All or Nothing" unde interpretează o majoretă hispanică cu o viață complicată. Ea are și o diplomă de dans, fiind expertă în stilurile hip hop și jazz.

MAI CITEŞTE: Suma uriaşă pe care Selena Gomez o primeşte pentru o postare pe Instagram

Comentarii