Bucuresti | 102,8FM ONE REPUBLIC - NOBODY

În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

Vizual_FilmNOW_Octombrie

La Film Now, luna octombrie este dedicată genului thriller și aduce, pe același ecran, realitățile alternative, incertitudinea și tensiunile - toate rezervate pentru pasionații de film, dispuși să accepte provocarea de a alerga într-un labirint al emoțiilor. Ești pregătit să te întrebi dacă ceea ce trăiești este, cu adevărat, realitatea?

În premieră TV, ai „Noaptea judecăţii eterne”/ „The Forever Purge” - 2021. În Texas, Adela și soțul ei, Juan, lucrează la ferma bogatei familii Tucker. Juan e apreciat de patronul cel mare, aspect care alimentează gelozii. Deși epurarea a luat sfârșit, o bandă mascată de ucigași atacă domeniul Tucker, forțând ambele familii să se unească și să riposteze, în timp ce lumea intră în haos. Noaptea judecății eterne este pe Film Now vineri, 28 octombrie, de la ora 22:05. 

Seara de Halloween îți aduce o producție care îți taie respirația: „Fără Zgomot!”/ „A Quiet Place” (2018), cu Emily Blunt și John Krasinski. O familie luptă pentru supraviețuire într-o lume în care majoritatea oamenilor au fost uciși de creaturi oarbe, dar sensibile la zgomot. În acest loc în care orice sunet este periculos, părinții și copiii sunt nevoiți să comunice prin semne pentru a ține creaturile la distanță. Filmul se vede luni, 31 octombrie, de la ora 21:45, doar pe Film Now.

Și, chiar dacă octombrie este o lună „de speriat", Film Now știe să îți asigure și starea de bine - cu „Stuber: Detectiv de nevoie”/ „Stuber” - 2019, duminică, 23 octombrie, de la ora 20:00. În această spumoasă comedie, Dave Bautista interpretează rolul unui polițist iute la mânie, care se recuperează după o intervenție chirurgicală la ochi. Cu un caz în desfășurare și fără să poată vedea prea bine, el face echipă cu un șofer blajin de Uber (Kumail Nanjiani) ca să prindă un dealer de heroină. Cei doi se dovedesc cea mai nepotrivită pereche, în cele mai periculoase situații!

Cu Film Now dai frâu liber și imaginației: „Tolkien: Dincolo de poveste”/ „Tolkien” - 2019 te așteaptă sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 20:00. Ca student, tânărul Tolkien descoperă dragostea, adevărata prietenie și inspirația artistică. Evenimentele din pragul Primului Război Mondial amenință să distrugă această „frăție", însă o vor întări. Toate aceste experiențe îl vor inspira pe Tolkien să-și scrie celebrele romane „The Hobbit”/ „Hobbitul" și „The Lord of the Rings”/ „Stăpânul Inelelor".

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

Top citite
01 Vizual comunicat_FilmNOW_Recomandările lunii mai
La Film Now, luna mai aduce o „colecție” de lecții de viață
02 Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie
La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile
03 film now
La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie
04 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
05 Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024
În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Recomandările lunii decembrie__FilmNow
De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață

În luna decembrie, Film Now devine un veritabil tărâm al poveștilor transpuse pe ecran, într-o atmosferă încărcată de emoții și semnificații profunde. Este momentul magic al Sărbătorilor de iarnă, în care ne lăsăm captivați de filmele care ne inspiră și ne aduc bucurie.

Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice

Film Now reinventează tradițiile populare și aduce, la începutul anului, mixul perfect dintre noile perspective și curajul de a depăși orice provocare. Pasionații de senzații tari știu deja că liniștea nu este specifică caracterelor aventuriere, așadar, în ianuarie, aceștia sunt așteptați pe Film Now să descopere cum se poate câștiga orice luptă.

Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani
Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”