Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ONE REPUBLIC - NOBODY

Știri

Pattie Mallette, împreună cu Justin și Hailey Bieber/ Profimedia

Cum a reacționat mama lui Justin Bieber când a aflat că va fi bunică. Pattie Mallette: „Am așteptat această zi”

Pattie Mallette a avut prima reacție după ce a aflat că va fi bunică. Mama celebrului cântăreț Justin Bieber s-a arătat bucuroasă și emoționată pe rețelele de socializare, după ce fiul ei și Hailey Bieber au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună. 

Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2024

Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, declarații după ce a ratat calificarea în finală: „E un concurs politic”

Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, nu s-a calificat în finala de la Malmö, iar acum a oferit prima declarație, ea arătându-se foarte supărată.

selena gomez

Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă

Hailey și Justin Bieber

Hailey Bieber este însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți

Hailey Bieber este însărcinată pentru prima dată! Vestea pe care mulți fani ai modelului și ai lui Justin Bieber o așteptau de multă vreme a venit în sfârșit. Căsătoriți din 2018, cele două staruri au tot fost înconjurate, în ultimul timp, de speculații cu privire la divorț. Iată că, de fapt, se pregătesc de schimbat scutece.

celine dion (2)

Câți copii are Celine Dion. Fiul ei cel mare are 23 de ani și seamănă foarte bine cu artista

De circa doi ani, Celine Dion trece prin mari greutăți legate de starea de sănătate. Aceasta a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică incurabilă și rară, care-i dă mult de furcă. Lângă ea îi are, însă, pe cei trei copii ai ei. Rene-Charles, Eddy și Nelson sunt cea mai mare motivație a artistei canadiene.

Celebrity Selfies

Fiul cel mare al lui Jon Bon Jovi s-a căsătorit. Jesse și cea mai bună prietenă a lui Miley Cyrus au făcut schimb de jurăminte în Vegas

Fiul cel mare al lui Jon Bon Jovi s-a căsătorit. Jesse Bongiovi și Jesse Light și-au unit destinele în Las Vegas, scrie Daily Mail. 

Britney Spears, alături de Paul Soliz

Dezvăluiri despre Paul Soliz, iubitul lui Britney Spears. Fosta parteneră: „M-a înșelat, își neglijează copiii pentru ea”

Paul Soliz Jr., bărbatul despre care se spune că este iubitul lui Britney Spears și cu care aceasta ar fi avut o ceartă majoră zilele trecute, fiind chemați paramedicii la Chateau Marmont, are un trecut controversat.

Ultimele știri

alexandra stan

Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias, adevărul despre momentele în care se sărută cu femei venite la concertele sale. Cum reacționează Anna Kournikova

crbl

Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

camila (15)

Camila Cabello, adevărul despre poșeta care s-a topit în timp ce ea poza pe scările de la Met Gala: Mi-au înghețat mâinile

Shakira and Lionel Messi team up with John Legend and Noah Kahan for Hard Rock International’s “Unity by Hard Rock” campaign

Shakira scapă de procesul pentru fraudă fiscală din Spania. Parchetul a cerut clasarea procedurii judiciare

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!