Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Cea mai mare durere a Tinei Turner nu a avut legătură cu violența și bolile pe care le-a îndurat. Dezvăluirile norei artistei

tina, afida
Tina Turner, Afida Turner. Profimedia

Mare parte din viața faimoasei Tina Turner a fost agonie. Ani de zile victimă a violenței domestice, urmați apoi de diagnostice crunte care i-au transformat total stilul de viață, dar cu toate aceasta cea mai mare durere pe care a experimentat-o vreodată a avut legătură cu copiii ei. Nora artistei a dezvăluit în primul ei interviu de la moartea vedetei că aceasta nu a putut niciodată să treacă peste sinuciderea fiului ei, Craig, și s-a temut mereu că celălalt băiat, Ronnie, va deveni la fel de abuziv și violent ca tatăl lui, Ike.

Afida, o persoană care a cunoscut-o foarte bine pe cântăreață, a vorbit despre durerea personală cu care Tina s-a luptat cu mult înainte de a fi diagnosticată cu vreo boală. Într-un interviu pentru DailyMail.com, acordat din casa ei din Franța, Afida, în vârstă de 46 de ani, de asemenea muziciană, a povestit despre fricile sfâșietoare ale regretatei artiste că fiul ei Ronnie se va transforma într-un monstru violent ca tatăl său, Ike Turner.

Cauza morții legendei muzicale Tina Turner a fost confirmată. Regina rock’n’roll-ului s-a luptat cu o boală incurabilă

Într-un act recunoaștere incredibil și rar, Afida a mărturisit că Tina - care a adoptat și doi dintre copiii fostului ei sot, Ike Turner, dintr-o relație anterioară -, a avertizat-o să se îndepărteze de Ronnie, la începutul relației lor, de teamă că ar putea supune o altă femeie genului de abuz pe care ea l-a trăit în timpul relației cu Ike.

„Tina îmi spunea uneori: 'Nu vrei să stai cu el. Va fi ca tatăl lui'. Este destul de rar ca o mamă să spună asta.”

Ea a admis însă că inițial părea că temerile Tinei s-ar putea realiza, partenerul ei dând semne ale tipului de comportament despre care mama lui a avertizat-o.

„La început, părea că va fi ca tatăl său, dar după aceea totul a mers foarte bine”, a dezvăluit ea, menționând că i-a spus clar lui Ronnie că nu va rămâne cu el dacă va continua astfel. „A făcut eforturi foarte mari ca să mă păstreze. La început a fost foarte greu”.

Înainte de a se întâlni cu Afida, Ronnie s-a confruntat cu o istorie de arestări legate de droguri. 

Galerie foto

Cum a transformat-o pe Tina Turner moartea celor doi copii ai ei

A fost o tragedie aproape de neconceput pentru Tina, care, spune Afida, era deja „extrem de bolnavă”, când Ronnie a murit, asta după ce suferea deja enorm din cauza pierderii lui Craig, care s-a împușcat în 2018 la vârsta de 59 de ani, o durere pe care Tina o purta cu ea în fiecare zi, până la final. „Dacă pierzi un copil sau o persoană dragă, vei plânge în fiecare dimineață și în fiecare seară”.

Craig a fost singurul copil al Tinei din relația cu saxofonistul Kings of Rhythm, Raymond Hill, și l-a născut când avea doar 18 ani.

După ce a aflat vestea sinuciderii lui, Tina a recunoscut la acea vreme, într-o declarație publică, că a crezut că este mai fericit decât oricând, după ce cunoscuse o femeie pe care plănuia să i-o prezinte.

„Încă nu știu ce l-a dus pe mărginea prăpastiei”, a mărturisit ea într-un interviu pentru BBC. „Pentru că în acel stadiu mi-a spus că nu a întâlnit niciodată o femeie pentru care să simtă așa. Urma să mi-o prezinte de ziua lui în august. Își decorase apartamentul pe care i l-am cumpărat cu ani în urmă. Nu pot să-mi imaginez ce l-a tras în jos, poate ceva cu singurătatea pe care a experimentat-o înainte, care să-și fi pus amprenta”. 

La doar nici cinci ani după ce Craig a murit, Tina și-a pierdut al doilea fiu, pe Ronnie, din cauza unei forme severe de cancer de colon, la doar trei săptămâni după ce a fost diagnosticat, o pierdere care le-a lăsat pe cele două femei atât de „traumatizate”, a spus Afida. „M-a distrus. M-a traumatizat”, a recunoscut ea cu sinceritate. „Mi-a fost greu, am slăbit”. a continuat ea.

„Tina era deja extrem de bolnavă când Ronnie a fost diagnosticat, nu putea zbura la Los Angeles să mă ajute. A trebuit să fac totul singură.”

Deși Tina nu a putut avea grijă de fiul ei în ultimele sale săptămâni, Afida spune că uriașa ei „forță” a regăsit-o clar în Ronnie, chiar dacă se lupta cu un cancer atât de agresiv. A fost, a explicat ea, o dovadă a rezistenței incredibile din această familie, amândoi au rămas atât de puternici în ultimele lor săptămâni pe Pământ.

Afida crede că asemănările dintre ea și Tina au stat la baza relației ei de ani de zile pe care a avut-o cu Ronnie, despre care spune că s-a luptat mereu să găsească o femeie care să-l înțeleagă așa cum o făcea mama lui.

La cât se ridică moștenirea Tinei Turner și la cine va ajunge. Artista și-a pierdut ambii copii biologici în ultimii cinci ani

 

Top citite
01 Cher
Cher, dezvăluiri despre ultima întâlnire cu Tina Turner. Ce i-a spus artista când s-au întâlnit în Elveția
02 Archives - Exclusif - Prix Spécial - Tina et Ike Turner en Allemagne
Dezvăluiri neașteptate despre fiul Tinei Turner. Ce s-a întâmplat cu el cu trei săptămâni înainte ca mama lui să se stingă din viață
03 tina turner
La cât se ridică moștenirea Tinei Turner și la cine va ajunge. Artista și-a pierdut ambii copii biologici în ultimii cinci ani
04 Tina Turner
Cauza morții legendei muzicale Tina Turner a fost confirmată. Regina rock’n’roll-ului s-a luptat cu o boală incurabilă
05 Phil Collins
Ploaie de omagii pentru Tina Turner. „Pe lângă faptul că era un talent unic, puterea ei personală a fost remarcabilă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
tina turner
Chinurile și luptele Tinei Turner: probleme grave de sănătate, o căsnicie abuzivă, ambii copii morți. Suferință cruntă în afara scenei

Tina Turner, cea supranumită regina Rock 'n' Roll-ului, a murit la 83 de ani, în casa sa din Elveția. Pe cât se strălucitoare a fost viața ei pe scenă, pe atât de plină de drame și de cumpene a fost în afara ei.

Tina Turner a murit / Profimedia Images
Ce a postat Tina Turner cu două luni înainte de moarte: „M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea”

Tina Turner, una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete, a murit la vârsta de 83 de ani. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al artistei. Cu două luni înainte de a se stinge din viața, regina Rock’n Roll-ului și-a surprins fanii cu o postare sumbră pe contul său de Instagram. 

Tina Turner a murit / Profimedia Images
Tina Turner a murit. Celebra cântăreață avea 83 de ani

Marea cântăreaţă Tina Turner a decedat miercuri la 83 de ani, a anunţat purtătorul său de cuvânt într-un comunicat, potrivit Agerpres.ro. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”