Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Cher, dezvăluiri despre ultima întâlnire cu Tina Turner. Ce i-a spus artista când s-au întâlnit în Elveția

Cher
Cher / Foto: Profimedia

Cher, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, a vorbit despre prietenia pe care a avut-o cu Tina Turner, dezvăluind ce i-a spus aceasta când a văzut-o ultima dată.

Cântăreața, care se pregătește de lansarea primului ei album de Crăciun, a dezvăluit că a văzut-o pe Tina Turner cu puțin timp înainte de moartea ei, chiar în Elveția, acolo unde locuia din 1995.

„M-am dus să o văd. Stătea pe canapea și mi-a spus: <<Sunt obosită!>>”. Apoi, timp de două ore, ne-am plimbat prin casă și am râs isteric”, și-a amintit Cher, potrivit Daily Mail.

Citește și: Ce a postat Tina Turner cu două luni înainte de moarte: „M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea”

„Avea nevoie să vorbească, să țipe”, a mai dezvăluit Cher despre cântăreața care s-a luptat cu numeroase probleme de sănătate, inclusiv un accident vascular cerebral, cancer intestinal și insuficiență renală.

Asta iubea Tina. Am petrecut momente extraordinare și am vorbit despre vremurile bune”, a mai spus artista

Cher și Tina Turner, în 1990 / Profimedia Images

Cher și Tina Turner, în 1990 / Profimedia Images

Cher și Tina s-au lansat în industria muzicală în același timp. Amândouă au fost căsătorite cu bărbați mai în vârstă, de care au divorțat mai târziu. Dacă Cher s-a despărțit de soțul ei, regretatul Sonny Bono, în 1975, Tina a divorțat de Ike Turner trei ani mai târziu, în 1978.

Citește și: Chinurile și luptele Tinei Turner: probleme grave de sănătate, o căsnicie abuzivă, ambii copii morți. Suferință cruntă în afara scenei

Tina Turner a murit la 83 de ani

Tina Turner a fost una dintre marile cântărețe rock și una dintre cele mai carismatice interprete din istorie. Aceasta a murit la vârsta de 83 de ani în casa sa din Elveția, iar cauza decesului a fost făcută publică. 

Anunțul că regina rock’n’roll-ului s-a stins din viață a fost făcut de purtătorul său de cuvânt într-un comunicat, însă nu s-a precizat cauza morții. 

Citește și: Ce a postat Tina Turner cu două luni înainte de moarte: „M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea”

„Cu tristețe vă anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost Tina Turner. Cu muzica și cu nemărginita ei pasiune pentru viață, Tina a încântat milioane de fani din toate colțurile lumii și a inspirat starurile de mâine. Astăzi îi spunem rămas bun unei prietene dragi, care ne lasă toată munca ei și, anume, muzica. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familie. Tina, deja ne lipsești”, a fost mesajul postat pe contul de socializare al artistei.

Tina Turner se lupta de mulți ani cu o boală incurabilă. Aceasta a murit „pașnic” în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, în Elveția, miercuri, 24 mai 2023. Legenda muzicii rock suferea de hipertensiune arterială și insuficiență renală, iar acum reprezentantul ei a confirmat că a murit din cauze naturale, potrivit Daily Mail

Citește și: Cine este Erwin Bach, al doilea soț al Tinei Turner. A ajutat-o să găsească fericirea, i-a donat un rinichi și a iubit-o 38 de ani

Anunțul a fost făcut la puțin timp după ce s-a aflat că Tina era atât de bolnavă încât era gată să-și pună capăt vieții, până când soțul ei Erwin Bach, în vârstă de 67 de ani, i-a donat un rinichi, transplantul având loc în 2017. Potrivit Mirror, Tina s-a înscris într-un grup de sinucidere asistată, înainte ca testele de compatibilitate să confirme că soțul ei îi poate oferi un rinichi. 

Erwin și-a revenit complet după operație, dar Tina a trebuit să continue să ia doze puternice de imunosupresoare. Din păcate, amabila donație a soțului ei credincios nu a fost suficientă, iar Tina și-a petrecut ultimele luni având „grețuri și amețeli”, deoarece avea „rețete multiple” și „era foarte speriată”.

Galerie foto

Top citite
01 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
02 Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"
03 cher
Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”
04 Cher
Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"
05 Cher și Alexander Edwards/ Profimedia
Cher, adevărul despre vocea ei: „Nu mi-a plăcut niciodată”. De la cine a moștenit artista talentul 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cher si madonna
Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"

Cher a reacționat la gestul Madonnei de a folosi în turneul ei, Celebration, imagini video din interviuri vechi în care solista piesei "Believe" spunea despre ea că este "răutăcioasă".

45th Annual Academy of Country Music Awards - Show
Cher, reacție după ce a fost acuzată că a angajat un bărbat să-i răpească fiul: „Nu am făcut-o, dar, dacă aș fi făcut-o, nu aș fi spus”

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a rupt tăcerea privind zvonurile că a angajat un bărbat să-i răpească fiul care avea probleme.

cher
Cher spune că se mută din SUA dacă Donald Trump va fi reales președinte: "Data trecută aproape am făcut ulcer"

Americanii se pregătesc deja ca în 2024 să-și aleagă noul președinte, iar celebra Cher a mărturisit că se teme că Donald Trump are șanse să fie reales. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”