Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Ce relație are Andra cu părinții lui Cătălin Măruță. Artista a dezvăluit cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor

andra si catalin maruta
Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani. / Foto: Facebook

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de 17 ani și sunt căsătoriți de 15 ani. Nu de puține ori, cei doi au declarat că au o relație bazată pe respect și iubire, astfel că au reușit să treacă împreună peste toate provocările. Cu toate acestea, mulți au fost curioși să afle cum se înțelege artista cu părinții prezentatorului TV. 

Într-un interviu pentru revista VIVA!, cântăreața a dezvăluit că are o relație foarte bună cu socrii ei. Andra a povestit că-i iubește la fel ca pe părinții ei, încă de când i-a cunoscut prima dată, și și-ar dori să se vadă mai des, pentru ca Eva și David să fie apropiați de bunici. 

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, împreună la bine și la greu. Prezentatorul se operează: "Trecem prin toate ținându-ne de mână"

„Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor”, a spus artista pentru VIVA!. În legătură cu implicarea acestora în relația lor, Andra a spus: „Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute. Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții.”

Care e cel mai prețios sfat pe care l-a primit Andra de la părinții ei

„Mama nu mi-a dat neapărat sfaturi, dar toate conversațiile cu ea au o lecție importantă pentru mine. Observ că tratează cu blândețe multe situații, că a ținut ca eu și frații mei să luăm școala în serios. Părinții mei ne-au educat cu un simț dezvoltat al dreptății: nu așteptăm mila cuiva sau norocul să ne lovească, ci muncim și încercăm să fim cât mai corecți cu cei din jur. Așadar, dacă ar fi să formulez eu sfaturi, aș zice: Fii blândă cu cei pe care îi iubești, chiar dacă greșesc! Nu uita că nimeni nu e perfect. Numai cu muncă și efort vei culege roade. Nu aștepta să câștigi la loto, transformă-ți visul în realitate. Nu îi lăsa pe alții să îți spună ce poți și cine ești, mai bine le arăți tu asta!”, spune Andra

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, poze romantice de peste 100.000 de like-uri. Fiul lor de 11 ani a fost în spatele camerei foto

Cât despre relația cu mama ei, artista a povestit: „Eu și mama avem o relație foarte bună, nu îmi aduc aminte să fi avut sentimentul vreodată că am dezamăgit-o. Asta și pentru că ea mi-a arătat mereu o iubire necondiționată. Orice aș fi ales, orice aș fi făcut, am simțit că mama m-ar înțelege și m-ar susține.”

Galerie foto

Top citite
01 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”

A trecut prin momente dificile atunci când a ales să se despartă de iubitul ei, tatăl fiicei sale, însă Feli Donose și-a regăsit liniștea. La doi ani și jumătate de la separare, artista are un nou iubit și este mai fericită ca niciodată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”
Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOW Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
DIGI FM Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”
Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”