Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER PURPLE DISCO MACHINE - FIREWORKS

Britney Spears și soțul ei s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Sam Asghari este cel care a depus actele de divorț

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc/ Profimedia Images

Britney Spears şi soţul ei, Sam Asghari, s-au despărţit după 14 luni de căsnicie, iar Variety a aflat că vedeta pop este reprezentată de o echipă importantă de avocaţi de la Hollywood pentru divorţ.

Spears a angajat-o pe avocata de top a vedetelor în materie de divorţuri, Laura Wasser, şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibereze de tutelă, scrie Variety.

Mai mult de atât, potrivit Daily Mail, Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile”. Totodată, el a indicat data separării ca fiind 28 iulie 2023, potrivit TMZ.

Citește și: Tatăl lui Britney Spears crede că fiica sa n-ar mai fi fost în viață fără tutela conservatoare: “A protejat-o pe ea și pe fiii ei”

Conform documentelor depuse în instanță, Asghari pretinde să fie recompensat financiar pentru timpul petrecut ca partener al artistei și, în plus, își dorește ca aceasta să acopere și costurile de judecată.

O sursă apropiată acestora a dezvăluit, însă, că Asghari o amenință pe Britney Spears că va face publice detalii despre relația lor, în cazul în care nu va fi de acord cu modificarea contractului prenupțial.

Britney Spears și Sam Asghari erau căsătoriți din 2022

Asghari - un antrenor, model şi actor care a apărut în emisiunile „Black Monday” şi „Hacks”" - a cerut-o în căsătorie pe Spears în septembrie 2021, iar cuplul s-a căsătorit în iunie 2022. Anterior, cei doi se întâlniseră mai bine de cinci ani, după ce se cunoscuseră pentru prima dată pe platoul de filmare al videoclipului din 2016 al lui Spears pentru „Slumber Party”, o piesă de pe albumul ei „Glory”.

Când Spears s-a logodit cu Asghari, aceasta se afla încă sub tutelă.

Atunci când a depus mărturie spre sfârşitul celor 13 ani de tutelă, Spears a împărtăşit dorinţa ei de a se căsători cu Asghari şi de a avea mai mulţi copii, dar a susţinut că nu avea permisiunea de a face acest lucru, deoarece finanţele sale şi, în esenţă, fiecare aspect al vieţii sale erau controlate de tutorele ei, inclusiv de tatăl ei, Jamie Spears. „Aş vrea să avansez progresiv şi vreau să am parte de o afacere adevărată, vreau să mă pot căsători şi să am un copil. Mi s-a spus că, în acest moment, în cadrul tutelării, nu sunt capabilă să mă căsătoresc sau să am un copil”, a pledat Spears în faţa judecătorului în iunie 2021.

Citește și: Britney Spears a făcut pace cu mama ei, după ani întregi de conflicte: “Recunoscătoare că putem bea o cafea împreună după 14 ani”

Spears şi Asghari s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la casa lui Spears din Thousand Oaks, California, în faţa a aproximativ 60 de invitaţi, printre care Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore şi Paris Hilton. Tatăl ei, mama Lynn Spears şi sora Jamie Lynn Spears nu au fost prezenţi.

Celebrity Selfies

Britney Spears și Sam Asghari au devenit o familie și în acte. / Foto: Profimedia

Căsătoria lui Spears cu Asghari a fost a treia a vedetei. Fostul cuplu nu are niciun copil împreună. În aprilie 2022, cu două luni înainte de a se căsători, Spears şi Asghari au anunţat că aceasta era însărcinată. În luna următoare, cântăreaţa a spus că a pierdut copilul.

Britney Spears are doi copii adolescenți

Citește și: Mama lui Britney Spears o imploră pe artistă să reia legătura cu sora ei: „Nu voi avea liniște până când nu se va întâmpla asta!”

britney spears si baietii ei

Britney Spears nu mai are o relație bună cu fiii ei. / Foto: Profimedia-Instagram

Superstarul are doi fii adolescenţi, Sean şi Jayden, cu cel de-al doilea soţ al ei, Kevin Federline, fostul ei dansator de rezervă cu care a fost căsătorită între 2004 şi 2007. Cuplul a apărut în propriul reality show, „Britney and Kevin: Chaotic”, în 2005. Prima căsătorie a cântăreţei a fost cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, care a fost anulată în 2004, după ce au fost căsătoriţi timp de 55 de ore în total. În 2022, Alexander a stricat nunta lui Spears cu Asghari şi a fost arestat pentru că a intrat fără drept în casa ei.

Galerie foto

Top citite
01 CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”
02 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
03 Britney Spears/  Profimedia
Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel
04 CRBL
CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare
05 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

După ce au apărut zvonuri cu privire la faptul că în viața lui Alexandru Ciucu ar exista o altă femeie, în ciuda faptului că acesta se află în proces de divorț cu Alina Sorescu, creatorul de modă a oferit o reacție. Și artista a vorbit despre această situație.

crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”

Vestea că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie i-a uimit pe mulți dintre fanii lor, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu solid. Acum, însă, au ieșit detalii despre momentul în care s-a produs ruptura dintre ei.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”
Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”

Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”

FILM NOW Jeff Daniels, despre secretul căsniciei lui de 45 de ani:
Jeff Daniels, despre secretul căsniciei lui de 45 de ani: "Trebuie să știi când să-ți ții gura". Actorul din "Tăntălăul și Gogomanul", îndrăgostit și acum de iubita din liceu

Jeff Daniels, despre secretul căsniciei lui de 45 de ani: "Trebuie să știi când să-ți ții gura". Actorul din "Tăntălăul și Gogomanul", îndrăgostit și acum de iubita din liceu

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
DIGI FM Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic extrem de contoversat
Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic extrem de contoversat