Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Știri

Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show

Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”

Rihanna a surprins pe toată lumea când a apărut pe scena de la Super Bowl cu o burtică proeminentă, anunțând astfel că este însărcinată pentru a doua oară. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu-și dorea sa divulge atunci acest moment important din viața ei și că totul s-a întâmplat accidental. 

delia

Delia, într-o nouă ipostază controversată. Fotografia care i-a uimit pe fani: „Își bate joc de oameni”

Delia continuă seria postărilor controversate, stârnind o multe de reacții pe rețelele de socializare, purtând o ținută desprinsă parcă din filmele horror. 

Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia

Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022

Rihanna, dezvăluiri despre viața de familie. Cu ce provocări s-a confruntat după venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Anul 2023 a adus multe provocări pentru Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, despre care artista a vorbit de curând. Cei doi și-au mărit familia, dar fiul lor cel mare nu a fost tocmai bucuros de această schimbare.

Selena Gomez

Selena Gomez, într-o zi liberă, la plimbare prin oraș, fără pic de machiaj și cu ochelari de vedere. Cum arată când nu e la evenimente

Selena Gomez își face timp și pentru prieteni, deși e îndrăgostită lulea de Benny Blanco. Artista de 31 de ani a fost pozată de paparazzi într-o zi obișnuită, la plimbare cu o prietenă.

Mădălina Ghenea

E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"

Mădălina Ghenea știe să se facă remarcată în orice situație, indiferent că este pe covorul roșu al unei premiere de film, dacă zâmbește cuceritor dintr-un poster al unei campanii publicitare sau dacă apare în poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde peste 1 milion de oameni îi așteaptă fiecare postare.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc

Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

Ultimele știri

Katy Perry, Orlando Bloom și fiica lor

Katy Perry, Orlando Bloom și adorabila lor fiică, plimbare prin parc. Pozați într-o ieșire rară, în haine sport, ca o familie normală

Selly/ Foto: Instagram

Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face

delia

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

antonia

Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!