what's-up-instagram

Soţia lui What's UP nu este însărcinată! "Whatzy" spune că a fost greşit înţeles

What's UP a postat pe Instagram o fotografie cu soţia lui, Simina, în dreptul căreia a scris: "Te iubesc, soţia mea mică, #viitoaremămică!". Toată lumea a înteles că Simina este însărcinată.

Printre artişii care i-au felicitat pe cei doi au fost Elena Gheorghe, Liviu Teodorescu, dar şi Inna care a avut un comentariu mai special: "Așa, nașule? Păi de pe Instagram aflu eu?”.

Postarea a generat mii de like-uri și zeci de comentarii în care fanii, și chiar alți artiști din branșă îi felicitau pe cei doi pentru veste. Totuși, artistul nu va deveni tată… încă! "Eu și soția mea, Simina ne dorim foarte mult un copil, iar de aici a apărut și hashtagul #viitoaremămică. Nu mă așteptam ca toată lumea să ne felicite pentru sarcină. Încă nu așteptăm un copilaș, suntem la noroc în fiecare lună“, a declarat What’s UP pentru unica.ro.

El a explicat de ce a adăugat acel haştag care a indus toată lumea în eroare. "Când am lansat piesa pentru mama am simţit că şi Simina va fi într-o zi mămică şi de asta am scris la descrierea acelei fotografii aşa. Viitoare mămică poate să fie şi peste ceva timp, peste ani. Nu am vrut să duc pe nimeni în eroare", a mai adăugat What's UP pentru sursa citată.

MAI CITEŞTE: What's UP a călcat pe urmele lui Justin Bieber, dar s-a speriat! "E vrăjeală ce a făcut Bieber" | VIDEO

Comentarii