whats-up-zambet-header

What's UP a călcat pe urmele lui Justin Bieber, dar s-a speriat! "E vrăjeală ce a făcut Bieber" | VIDEO

În sfârşit, un artist român a călcat pe urmele lui Justin Bieber. La propriu. Nu ştim dacă şi-a dorit, dar aşa a ieşit. What's UP a filmat clipul piesei "Ora 2" în Islanda, exact în locul unde Bieber a realizat clipul "I'll Show You".

What's UP a venit la matinalul ProFM, Dimineaţa BLANĂ unde a povestit de ce peripeţii a avut parte la filmarea clipului piesei "Ora 2".

Locaţia aleasă a fost Islanda, în Sólheimasandur, locul unde se află celebra epavă a unui avion de tipul Douglas Super DC-3, care a aparţinut armatei americane. Acesta s-a prăbuşit pe 24 noiembrie 1973. Din fericire, toţi membrii echipajului au supravieţuit. Resturile avionului şi fuselajul au rămas acolo, iar locul este o atracţie pentru turişti care vin să-şi facă fotografii sau clipuri.  

Justin Bieber este unul dintre ei. Clipul piesei "I'll Show You" a fost filmat în acea zonă, iar la un moment dat, Bieber apare dându-se cu skate-ul pe fuselajul avionului. 

What's UP crede că acele cadre au fost prelucrate foarte mult, pentru că este aproape imposibil să stai pe epavă, dar să te mai dai şi cu skate-ul. "Sunt foarte fericit că am filmat în Islanda. Am urcat pe avionul unde s-a urcat şi Justin Bieber. Vrăjeala lui este că s-a dat cu skate-ul pe avion. Mi se pare imposibil. Eu nu  am reuşit să stau în picioare pe acel avion mai mult de zece secunde."

What's UP a mai spus că este surprins să audă că mulţi oameni se regăsesc în povestea piesei "Ora 2", asta pentru că este o piesă personală care cuprinde capitole din viaţa ta. Dă-i un play pe video să vezi întreaga poveste a piesei, dar şi momentul cu Justin Bieber.

MAI CITEŞTE: What's UP a cântat "Hana" într-o variantă bisericească! "Să mă iertaţi, ştiu doar cu R&B şi Rap" | VIDEO

Comentarii