selena-gomez-suparata-header

Selena Gomez şi Justin Bieber s-au despărţit! Mama Selenei a avut ultimul cuvânt

Este oficial, Selena Gomez şi Justin Bieber nu mai formează un cuplu. Zvonurile circulau de mai bine de o săptămână, dar niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest subiect.

Primele semne de întrebare au apărut la petrecerea dată de Justin la aniversarea de 24 de ani. Selena nu a venit la party, iar Bieber a băut foarte mult de supărare. Mai mult, în ultima perioadă Justin a fost văzut în permanenţă singur la volanul noii sale bijuterii, un Lamborghini turcoaz.

justin-bieber-lamborghini-fun

foto Splash

Selena Gomez şi Justin Bieber s-au certat rău! Cei doi au hotărât să ia o pauză în relaţie

Dacă Justin se distrează prin Los Angeles, Selena Gomez este la New York cu "treburi". Cei doi s-au certat serios la finalul lunii februarie şi au hotărât să ia o pauză în relaţia lor. Între timp, Selena şi-a vizitat mama de mai multe ori. Ele au discutat ca între fete. Cert este că mama cântăreţei nu a văzut de la început cu ochi buni împăcarea Selenei cu Justin, mai ales că prima lor aventură s-a terminat destul de rău.

justin-bieber-geek-splash

foto Splash

Ei au devenit un cuplu în 2010, dar s-au despărţit în 2012. În 2017, Selena şi Justin au decis să mai dea o şansă relaţiei lor. Din păcate şi de această dată s-a terminat cu o despărţire după numai câteva luni. Fostul iubit The Weeknd a renunţat la Selena după ce s-a aflat că ea se întâlnea pe ascuns cu Justin. 

selena-gomez-pilates-splash

foto Splash

O sursă apropiată familiei Selenei a declarat pentru US Weekly că familia a avut un cuvânt greu de spus în privinţa relaţiei lor. "Familia lui Justin o iubește pe Selena, însă familia Selenei nu are încredere deloc în el. Selena a încercat să-și convingă familia că Justin s-a schimbat, dar nu a reuşit".

justin-bieber-partyman-splash

foto Splash

MAI CITEŞTE: Cu ce maşină s-a dus Justin Bieber să-şi cumpere un Ice Tea. Toţi s-au oprit să-l privească

Comentarii