lil-wayne

Lil Wayne, spitalizat de urgență după ce a fost găsit inconștient în camera de hotel

Rapperul Lil Wayne, câștigător al mai multor premii Grammy, a fost dus de urgență la spital, duminică, după ce a suferit o criză și a fost găsit în stare de inconștiență în camera sa de hotel din Chicago.

Lil Wayne, în vârstă de 34 de ani, care a devenit unul dintre cele mai importante nume de pe scena muzicii rap de-a lungul a două decenii de activitate, a suferit ulterior o a doua criză în spital, a adăugat TMZ, fapt confirmat pentru acest site de reprezentantul artistului. 

Incidentul vine după mai bine de un an după ce vedeta rap, printre ale cărui premii Grammy se numără cel obținut pentru cel mai bun album rap în 2008 pentru 'Tha Carter III', a fost tratat după ce a suferit două crize minore, după cum au declarat reprezentanții săi.

În urmă cu patru ani, Lil Wayne, pe numele său real Dwayne Michael Carter Jr, a petrecut câteva zile într-un spital din Los Angeles, el declarând ulterior pentru postul de radio Power 106 că suferă de epilepsie și este predispus la crize. Lil Wayne urma să susțină un concert în Las Vegas duminică noapte.

Comentarii