Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT PAX - VARA IN CARE M-AI GASIT

Veste foarte proastă primită de Maluma înaintea concertului de la Bucureşti

maluma-header-hepta

Maluma a fost victima unui furt la Moscova, lui fiindu-i furate bunuri de peste 780.000 de dolari din camera de hotel. Maluma a asistat la meciul Columbia - Japonia, din grupa H de la Cupa Mondială. Solistului columbian i-au fost furate o geantă Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex şi Hublot, bijuterii Cartier din aur galben, alb şi roz. De asemenea, au fost furate şi zece perechi de ochelari încrustate cu diamante şi perle.

maluma-hepta

foto Hepta

Toate aceste bunuri au fost furate de un bărbat care a pătruns în apartamentul din hotelul solistului columbian, după ce a afirmat că este prieten al artistului de 24 de ani. Maluma s-a deplasat, marţi, la Saransk, unde a asistat la meciul Columbia - Japonia. Recent, Maluma - pe numele său real Luis Londoño Arias - a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câştigat premiul la categoria artistul anului.

MAI CITEŞTE: Mesajul transmis de Maluma fanilor săi din România înaintea concertului de la Bucureşti | VIDEO

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 
02 andreea banica si fata ei
Andreea Bănică, decisă să-i arate fiicei sale cât de greu se câștigă banii. Cum a implicat-o în afacerea de la mare a familiei
03 Maluma va fi tată/ Profimedia
Maluma a anunțat că va fi tată. Ce sex are primul copil al artistului și cum se va numi
04 lidia buble
Lidia Buble, despre neplăcerile din vacanțe. Cum a rămas fără genți de 20.000 de euro și diamante: "N-am reușit să recuperez nimic"
05 Lidia Buble
Lidia Buble și incidentul care s-a repetat în două vacanțe: "Nu că am nervi, bubui de nervi. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu
Ana Baniciu a rămas fără cea mai scumpă geantă, după ce i-a fost spartă mașina în timpul unui concert: "Nu au găsit niciun ban"

Weekendul trecut, Ana Baniciu a avut parte de cea mai neplăcută surpriză, după ce, în timp ce se afla pe scenă în Timișoara, hoții i-au spart mașina și i-au furat geanta. Solista a apelat la ajutorul polțitiei, dar hoții nu au fost încă găsiți. Cea mai mare pierdere materială este o geantă de brand, pe care blonda o primise cadou de la logodnicul ei și care era inscripționată cu inițialele sale.

Lana Del Rey/ Profimediat
Lana Del Rey a fost jefuită. Laptopul, camerele foto și hard disk-urile artistei au fost furate: „Nu mai las niciodată nimic în mașină”

Lana Del Rey trece prin momente delicate în această perioadă, după ce a fost victima unui jaf. În timpul unei sesiuni de cumpărături, artistei i-au fost furate din mașina personală laptopul, trei camere de fotografiat și câteva hard disk-uri. Cântăreața le-a explicat totul fanilor săi de pe Instagram, rugându-i să nu asculte sau să se uite la fotografiile care vor fi scurse din dispozitivele digitale. 

Maluma/ Getty Images
Rezultatele de la sala de forță se văd pe trupurile lor. Maluma și iubita sa s-au fotografiat neîncetat pe iaht în Formentera

Suntem în plin sezon de vacanțe, iar Maluma nu face excepție. Zilele acestea, starul columbian se distrează împreună cu iubita sa pe iaht în Spania. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Radu Jude critică premiile Oscar: „Chiar nu cred că au vreo legătură cu cinematografia. Sunt un spectacol ieftin!”
Radu Jude critică premiile Oscar: „Chiar nu cred că au vreo legătură cu cinematografia. Sunt un spectacol ieftin!”

Radu Jude critică premiile Oscar: „Chiar nu cred că au vreo legătură cu cinematografia. Sunt un spectacol ieftin!”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani