avril_lavigne

Avril Lavigne are un nou iubit ! Este un celebru producător muzical

Despre Avril Lavigne nu se poate spune că a avut noroc în dragoste, chair dacă printre iubiţii ei s-au aflat bărbaţi celebri. De altfel, are la activ două divorţuri răsunătoare.

Avril Lavigne a fost căsătorită cu Deryck Whibley, vocalistul trupei Sum 41, în perioada 2006-2009. Divorţul s-a finalizat în decembrie 2010.

Pentru Avril a urmat un alt mariaj ratat. Cel cu Chad Kroeger,  solistul de la Nickelback. S-au cunoscut în 2012 şi s-au căsătorit un an mai târziu într-un castel din Sudul Franţei. Cei doi au divorţat în 2015. Anunţul a fost făcut de Avril pe Instagram.

Acum, artista are un nou iubit celebru. Este vorba de Jonathan Reuven Rotem, un cunoscut producător muzical.Cei doi au luat masa împreună în West Hollywood.

Avril şi Jonathan s-au ţinut permanent de mână şi s-au comportat ca doi îndrăgostiţi. Este prima dată când cei doi sunt surprinşi împreună. Prima lor fotografie datează din 31 august. Cei doi erau în studioul de înregistrări unde lucrau la noul album al lui Avril Lavigne. Cântăreaţa şi-a revenit cu greu după boala Lyme, care a ţinut-o la pat 5 luni de zile.

J.R. Rotem este responsabil de o mulţime de hituri printre care "SOS" - Rihanna, "Everybody" - Britney Spears, "Better in Time" - Leona Lewis, "Whatcha Say" - Jason Derulo etc. 

MAI CITEŞTE: Joe Jonas s-a logodit! Aleasa lui este celebra actriţă din Game Of Thrones! "Am spus DA"

Comentarii