Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM PEDRO CAPO - BUENA SUERTE

Are doar 19 ani, dar e din ce în ce mai îndrăzneață. Cleopatra Stratan, electrizantă într-o fustă super scurtă

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan / Instagram

Cleopatra Stratan are doar 19 ani, însă reușește să întoarcă privirile celor din jur, întrucât e din ce în ce mai îndrăzneață în ceea ce privește vestimentația.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul Crăciun găzduit în casa lor. Și-au invitat părinții la masă. Poze rare de familie

Vremurile în care făcea furori cu melodia ”Ghiță” au apus. Cleopatra Stratan este o tânără în toată regula, este căsătorită și reușește să se facă remarcată pe rețelele sociale, acolo unde pozează în ipostaze care mai de care mai inedite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aflată la Chișinău, unde a susținut un concert, Cleopatra Stratan a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o fustă scurtă, neagră, pe care a asortat-o cu un top scurt și cu o jachetă din piele. De asemenea, ținuta ei a fost completată de niște dresuri negre, transparente, cu buline și de niște bocanci.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au aniversat doi ani de relație. Cântăreața, mesaj emoționant: ”Iubirea ta este definiția fericirii!”

”Adorabilă!”, ”Ești fantastică!”, ”Ești foarte frumoasă!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Cleopatra Stratan e căsătorită cu Edward Sanda din august 2021

Artista cunoscuta pentru piesa "Ghita" și cântărețul de 24 de ani formează un cuplu din februarie, 2020, an în care s-au și logodit, iar vara trecută, cei doi și-au spus "Da" în cadrul unei ceremonii intime cu prietenii și familia, care a avut loc la starea civilă din București, urmată de cununia religioasă la Chinișău.

Galerie foto

Foto: Instagram, PROFM

Top citite
01 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
02 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
03 cleopatra stratan (2)
Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță". Superbă într-o rochie roșie decoltată și decupată pe picior
04 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
05 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”

Puya a făcut noi dezvăluiri despre scandalul care a avut loc în urmă cu mai mulți ani la un concert pe care l-a susținut în Vama Veche. În timpul evenimentului, artistul a fost ținta unor incidente violente, fiind atacat cu sticle și înjurat de către anumiți spectatori.

Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza. În vârstă de 53 de ani, cântăreața reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile făcute publice de curând.

cleopatra stratan
Cleopatra Stratan, apariție de divă, într-o rochie decoltată, cu crăpătură până la coapsă. Tânăra, ca desprinsă de la Hollywood

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea