Bucuresti | 102,8FM DOJA CAT - SAY SO

Andreea Bălan, surpriză pentru Victor Cornea la întoarcerea acestuia de la US Open. Cum l-a așteptat cântăreața

andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan și iubitul ei, tenismenul Victor Cornea / Foto: Facebook

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este din ce în ce mai solidă. După ce a participat la proba de dublu a ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open 2023, unde nu a reușit să treacă mai departe în turul 2, tenismenul fost așteptat la aeroport de iubita lui, Andreea Bălan, și de cele două fiice ale ei, care i-au făcut o surpriză uriașă.

Chiar dacă formează un cuplu de doar câteva luni, cântăreața și Victor se iubesc la nebunie. Zilele trecut, Andreea a vrut să le arate tuturor cât de mult își susține partenerul și i-a pregătit o surpriză atunci când acesta s-a întors de la US Open. Și-a luat fiicele, pe care le are din fosta căsnicie cu George Burcea, și l-a așteptat pe tenismen pe aeroport. Andreea a filmat întregul momentu și a postat totul pe rețelele de socializare, iar fanii au putut observa că fiicele artistei sunt topite după Victor, în vârstă de 29 de ani. Revederea a fost una extrem de emoționantă, iar Ella și Clara l-au luat în brațe pe sportiv. 

Citește și: Andreea Bălan ia lecții de tenis de la iubitul ei, Victor Cornea. Joacă, sport și sărutări chiar pe teren

„Bine ai venit acasă, iubirea mea! Te iubim mult”, i-a transmis Andreea Bălan lui Victor Cornea.

În videoclipul postat de Andreea pe TikTok, aceasta le-a arătat fanilor că Victor s-a gândit la fetele ei atunci când a fost plecat în turneu și le-a adus câte o jucărie la fiecare. Fete au fost foarte încântare de cadou primit, fiind văzute distrându-se cu noile jucării. 

@andreeabalan

Cand esti asteptat cu dragoste 🤗🙏❤️

♬ River Flows in You (Trap) - Kenyi

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele jucătorului de tenis, Victor Cornea, iar sportivul recunoaște că este reciproc. Cei doi se întâlnesc deja de câteva luni, iar tenismenul a declarat că nu este deranjat de diferența de vârstă care există între ei. 

Recent, sportivul a vorbit despre relația dintre el și celebra cântăreață Andreea Bălan, care este cu 10 ani mai mare decât el. Chiar și așa, acest aspect nu este un impediment pentru ei, cum nici faptul că artista are două fetițe din căsnicia cu George Burcea. Tânărul jucător de tenis, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit că datorită iubitei sale în ultima perioadă are rezultate foarte bune pe plan profesional. Andreea Bălan îl susține necondiționat pe Victor Cornea și îl însoțește la aproape toate competițiile pe care le are.

Citește și: Andreea Bălan și iubitul, din ce în ce mai îndrăgostiți. S-au pozat în tribune la Wimbledon, unde Victor nu a apucat să joace deloc

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.  O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Galerie foto

Top citite
01 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
02 andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
04 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
05 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

andreea balan si victor cornea
Reacția Andreei Bălan când a fost întrebată de ce poartă numele de familie al lui Victor Cornea: „Uneori sunt soție”

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată în relația cu Victor Cornea. Artista își susține partenerul și îl însoțește la toate meciurile de tenis, în prezent fiind în Grecia. Cântăreața a surprins pe toată lumea atunci când a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu legitimația primită la Atena, din partea organizatorilor pentru a-l urmări îndeaproape pe Victor, aceasta purtând numele tenismenului. 

andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”

Andreea Bălan a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit un comentariu nepotrivit despre relația ei cu Victor Cornea. Artista a venit cu o replică acidă și a ținut să-și apere relația atunci când o doamnă a îndrăznit să-i sugereze să-l lase pe iubitul ei să se concentreze mai mult asupra carierei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși