Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ONE REPUBLIC - NOBODY

Andra și Cătălin Măruță, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: "Ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți din orice motiv"

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță / Foto: Facebook

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. Fiecare are o carieră bine consolidată, fanii lui, dar împreună sunt nu numai mai puternici, ci și mai simpatizați. În vara acestui an sărbătoresc 15 ani de căsnicie, dar trecerea timpului i-a făcut să fie mai uniți și mai îndrăgostiți.

Cele mai recente poze postate de Andra o arată alături de partenerul ei de viață, la un eveniment. Ipostazele surprinse îi arată râzând în hohote sau privindu-se cu dragoste. Umăr lângă umăr sau ținându-se de mână, solista și prezentatorul tv demonstrează că acum se iubesc chiar mai mult decât la început și că sunt gata să treacă prin orice împreună.

Citește și: Cum depășesc Andra și Cătălin Măruță certurile din cuplu: “Important e să comunici, să vrei să faci echipă”. Care e secretul căsniciei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografiile i-au cucerit pe fani, astfel încât în doar patru ore și-au răsplătit preferații cu peste 25.000 de like-uri. "Știi că ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți împreună din orice motiv", a scris Andra în dreptul imaginilor. Și comentariile frumoase s-au adunat rapid: "Vă potriviți de minune și sunteți o familie de nota 10"; "Iubirea se întreține cu iubire împărtășită unul altuia. Doamne ajută să fiți mereu așa de tandri și de iubitori"; "Un exemplu viu de relație frumoasă și dovada clară că dragostea există, că există sufletul pereche"; "O familie minunată".

"Mă îndrăgostesc din nou de ea de câte ori îmi zâmbește", a lăsat și Măruță un mesaj, iar Andra nu s-a abținut și a replicat cu un alt comentariu frumos: "Când îmi face Cătălin un compliment, simt că prin aripi".

Citește și: Andra, apariție de divă la un eveniment caritabil, într-o rochie roșie. Cătălin Măruță, cel mai mândru soț

Galerie foto

 

 

Top citite
01 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
02 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
03 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
04 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
05 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar fanii ei fideli sunt dispuși să facă sacrificii pentru a-i fi alături și a o vedea live. Așa a făcut un admirator care i-a ajuns la inimă artistei.

What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”
Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOW Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
DIGI FM Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”
Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”