Bucuresti | 102,8FM DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Alarma pune de toamna! Maine, Sara si Nicolai pun de zacusca si bulion in direct din studio cu Corina!!

alarma-pune-de-toamna-maine-sara-si-nicolai-pun-de-zacusca-si-bulion-in-direct-din-studio-cu-corina

Sara si Nicolai sunt numai buni de intrat in Cartea Recordurilor! Surse credibile confirma ca cei doi matinali sunt primii entertaineri care vor aduce recolta toamnei intr-un studio de radio.

Mai mult, se pare ca intentia lor este de a transforma ceapa, gogosarii si rosiile intr-o serie de minimum opt borcane de zacusca! Nebunia nu se opreste aici, bulionul de casa si castravetii murati fiind urmatoarele lor victime.

Desi pare scandalos, matinalii nu sunt singuri in aceasta aventura. Unul dintre aliatii lor de nadejde este chiar o vedeta: Corina Bud. Exista informatii care dau ca sigura prezenta artistei in studio si se pare ca ea intentioneaza sa le aduca si niste palinca proaspat distilata in Maramures!

Nu incerca asta acasa! Mai bine asculta Alarma ProFM!

Top citite
01 Madonna
Ce a făcut Madonna cu doar câteva ore înainte de a fi internată de urgență în spital. O prietenă spus ce se întâmplă acum cu artista
02 madonna
Madonna, imagine rară pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat: ”Arăți ca la 30 de ani!”
03 drake-sky-jet
Ea este noua iubită a lui Drake. Scânteia dintre ei s-a aprins în studioul de înregistrări
04 irina-rimes-liviu-teodorescu
PASĂ-PASĂ HIT - cu Liviu Teodorescu și Irina Rimes. Galeria e în delir!
05 liviu-teodorrscu-mustata
Liviu Teodorescu îl imită pe PEPE? Trebuie să vezi ca să crezi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
irina-rimes-header
Irina Rimes a povestit cum l-a cunoscut pe Gheorghe Hagi! "Regele" s-a amestecat printre copii | VIDEO

Pe 5 februarie, Gheorghe Hagi a împlinit 53 de ani. Cadourile "Regelui" pentru ascultătorii ProFM sunt câteva mingi cu autograf pe care le poţi câştiga dacă asculţi matinalul ProFM, Dimineaţa BLANĂ cu Ramona şi Coţofană.

iphone-header
iPhone X ar putea fi retras de pe piaţă! Cum vor arăta noile iPhone-uri cu "breton"

Apple ar putea lansa în toamnă trei iPhone-uri cu „breton”, dintre care unul la preţ redus, scrie GO4IT.

autumn_music_by_eredel
10 melodii numai bune de ascultat în prima zi de toamnă

Nici noi nu ne explicăm foarte concret unde au dispărut cele trei luni de vară, cert e că ne-am trezit, exact ca voi, în prima zi de toamnă, fără să ne dăm seama cum am ajuns aici. Și ca să nu ne întristăm prea tare că : încep școlile, facultățile, învățatul, se termină concediile, traficul devine un coșmar...am decis să ne tratăm prin muzică.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”