Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

iPhone X ar putea fi retras de pe piaţă! Cum vor arăta noile iPhone-uri cu "breton"

iphone-header

Veştile despre „dispariţia” lui iPhone X sugerau că Apple ar renunţa la designul acestui model, însă acestea vorbeau strict despre faptul că noul flagship al companiei nu va fi păstrat în ofertă şi nici nu va fi ieftinit după lansarea gamei de telefoane din 2018. Ming-Chi Kuo, analist la KGI Securities, oferă câteva detalii neoficiale despre cum va arăta oferta de smartphone-uri Apple în toamna acestui an, cu trei modele cu „breton”, dintre care unul mai ieftin, care va înlocui actuala serie iPhone 8.

În timp ce iPhone X va dispărea din ofertă, acesta va fi înlocuit cu un nou model identic la exterior, cu aceleaşi dimensiuni şi cu un hardware foarte similar, care va fi însă upgradat cu un nou procesor şi probabil mai multă memorie RAM. Punând cele două dispozitive unul lângă celălalt, va fi greu să ne dăm seama care este iPhone X şi care este iPhone Xs/XI. Alături de acest model va fi lansat şi un X Plus, cu display mai mare, de 6,5”, bazat pe un panou OLED de rezoluţie şi mai mare, cu hardware similar. Acestea două vor beneficia de 4 GB memorie RAM, de baterie cu design în L şi componente interne suprapuse. Carcasa va fi realizată din sticlă pe ambele părţi şi oţel inoxidabil la margini, în timp ce acestea vor păstra funcţiile 3D Touch.

Cel de-al treilea model va fi unul cu diagonală intermediară între cele două modele de top, dar care va beneficia de un hardware mai modest, apropiat mai degrabă de cel de pe iPhone 8. Rama metalică va fi realizată din aluminiu, un material mai puţin rezistent, iar design-ul interior va păstra bateria şi placa de bază în forma lor clasică, mai ieftină de produs.

Se pare că din punct de vedere al preţului, urmaşul direct al lui iPhone X va rămâne la 999 dolari americani ca punct de pornire, în timp ce varianta Plus va fi şi mai scumpă. Modelul mai „modest” ar putea fi listat la un preţ între 700 şi 800 de dolari, la fel ca modelul iPhone 8 de astăzi. Cel mai probabil, iPhone 8 şi 8 Plus vor rămâne în ofertă ca modele de buget pentru cei care nu vor să renunţe la vechiul design şi la senzorul Touch ID.

Aceste detalii prezentate de Ming-Chi Kuo nu pot fi considerate momentan decât simple speculaţii, însă de cele mai multe ori predicţiile sale se adeveresc. Vom afla mai multe probabil în vara acestui an, când vor începe să apară fotografii neoficiale cu diverse componente ale noilor telefoane, scurse pe internet din fabricile din China. (sursa GO4IT)

Top citite
01 Billie Eilish
Billie Eilish, mărturisiri despre debutul ei la Ellen DeGeneres, la doar 16 ani: ”Eram îngrozită!”
02 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, complet schimbată cu breton drept și machiaj dramatic. Cea mai recentă apariție a artistei i-a uimit pe fani
03
The Weeknd lansează un nou album, „Dawn FM”. Modul inedit prin care artistul a făcut anunțul și numele mari cu care colaborează
04 ghenea
Mădălina Ghenea, o nouă schimbare de look. Cum arată actrița româncâ după ce și-a făcut breton drept
05 delia
Delia, super schimbare de look! Și-a făcut breton și și-a vopsit părul în două culori. Reacția Innei când a văzut-o
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
vlcsnap-9533-09-25-13h23m51s149
The Motans și Irina Rimes, în rol de îndrăgostiţi, în cel mai nou clip: Poem | Official VIDEO

The Motans lansează Poem feat. Irina Rimes, o nouă piesă în care se vor regăsi multe cupluri.

lora2
Lora a lansat albumul "Despre Demoni şi Iertare": "Este despre tot ce nu am putut eu să iert la mine, tot ce mi-am reproşat"

Lora a lansat in cadrul unui eveniment din Bucuresti cel de-al doilea album din cariera solo, după „A voastră, Lora".  I-au fost alaturi prieteni, artişti, fani sau oameni din media.

irina-rimes-cosmos
Irina Rimes a lansat "Dans". Cum sună cea mai nouă piesă a artistei

Irina Rimes a lansat cea de-a doua piesă de pe noul album, “Cosmos”, piesă intitulată „Dans”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"