liviu-teodorescu-ramona-cotofana2

Liviu Teodorescu a fost "bătut" într-un club din Galaţi de un tip mai tare în rime decât el | VIDEO

De Valentine's Day, Liviu Teodorescu a venit la matinalul ProFM pentru a cânta piese de dragoste toți îndrăgostiții. Mai mult, a oferit dedicații freestyle pentru toți îndrăgostiții.

Liviu Teodorescu a fost plin de surprize de Valentine's Day. A venit la Dimineaţa BLANĂ unde a făcut un cover după melodia "Să nu-mi iei niciodată dragostea" - Holograf.

Liviu a mai povestit că este destul de bun la battle-uri şi că poate face versuri din orice. A demonstrat acest lucru în direct la ProFM. Ramona şi Coţofană i-au provocat pe ascultători să sune şi să-i testeze creativitatea şi spontaneitatea lui Liviu Teodorescu. Din povestea lor de dragoste, Liviu a creat versuri pe loc şi le-a şi cântat în direct. Dă-i un play să vezi cum sună piesa "Obsesie", varianta de Valentine's Day. 

Liviu şi-a amintit din perioada când zilnic făcea freestyle în studioul lui Marius Moga. A avut un moment când cineva i-a dat clasă şi l-a făcut să plece de pe scenă. S-a întâmplat într-un club din Galaţi. Liviu Teodorescu a povestit momentul în care un rapper local a fost mai tare în rime decât el. Dă-i un play!

 

Comentarii