lidia-buble-bubli-cotofana-ramona-HEADER-BUN

Lidia Buble l-a prezentat pe noul ei iubit! Bubli a rezistat la toate provocările din Dimineaţa BLANĂ

Lidia Buble a fost invitată, miercuri, 11 octombrie, la Dimineaţa BLANĂ, matinalul ProFM realizat de Ramona şi Coţofană.

Lidia Buble ni l-a prezentat pe noul iubit din viaţa ei! Este vorba de "Bubli", un albinos de toată frumuseţea. De altfel, toată lumea a fost cu ochii pe el. După ce i-a făcut o prezentare ca la carte, studioul ProFM a devenit locul de joacă pentru Bubli.

Ramona şi Coţofană au trecut la provocări. Prima pentru Lidia Buble a fost următoarea: timp de 20 de secunde trebuie să ne convingi că porcii joacă şah.

La un moment dat, Lidia Buble a făcut o glumă legată de nasul său. A fost o ironie asumată. "Am un nas foarte mişto, iar în cazul în care o să-l operez, o să-l fac mai mare."

Lidia a vorbit şi despre noul ei hit "Cămaşa", care are deja peste trei milioane de vizualizări la doar o săptămână de la lansare. "Piesa <<Cămaşa>> este un pas important în cariera mea muzicală, Îl simt ca pe o maturizare. Este prima piesă în care mi-am pus sufletul pe tavă."

S-a ajuns la Battle-ul fetelor, adică Ramona vs Lidia Buble au trebuit să cânte câteva melodii. Câştigătoarea a fost Lidia Buble, cu scorul de 4-3. 

Nu putea lipsi Provocarea BLANĂ, momentul când invitatul din matinal îşi cântă un hit în mai multe variante. Lidia Buble a avut norocul să-i pice populară, rock, hip-hop, operă, "ceva pe sistem, să placă la toată lumea". Toate momentele tari de azi dimineaţă le poţi vedea în video. Dă-i un play şi distrează-te cât vrei!

MAI CITEŞTE: Lidia Buble a dezvăluit pentru ce bărbat l-ar lăsa pe actualul iubit, Răzvan

Comentarii