Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

"Ilie Blasfemie" | Ce replică le-a dat Cornel Ilie haterilor care au criticat clipul "Toți demonii mei"

cornel-ilie-blana2

Ambele melodii le-au interpretat LIVE, deși credem că acest amănunt nu mai trebuia evidențiat în cazul trupei Vunk. Cornel Ilie a vorbit despre controversele pe care le-a creat clipul piesei "Toți demonii mei". Colaborarea cu Feli de pe melodie a continuat și în videoclip, care s-a vrut altceva decât au înțeles anumiți hateri.

Cornel spune că și-a dat seama din momentul când filma clipul că acesta va naște multe polemici. El crede că mulți au fost răutăcioși în comentarii, fără să înțeleagă care a fost de fapt mesajul acestei melodii. Au mers atât de departe încât i-au acuzat pe Vunk și Feli de blasfemie.

"Piesa s-a nascut undeva prin februarie. I-am trimit refrenul lui Feli, i-a placut foarte mult. Am înregistrat-o în august și tot atunci am facut videoclipul. Acum sunt Ilie Blasfemie. Este destul de curajos și stiam că o să atragem niște păreri imbecile."

Cornel Ilie a explicat la Dimineața Blană care a fost conceptul clipului. Dă-i un play să vezi toată declarația lui Cornel.

După ce și-a spus punctul de vedere, Cornel Ilie a avut parte de o provocare care l-a făcut să râdă cu poftă. A avut de ghicit vârsta unor celebrități. Mai precis, Florin Călinescu, Victor Pițurcă, Justin Bieber, Klaus Iohannis, Delia. Trebuie să vezi momentul. Îți mai spunem că dacă cineva te întreabă ce vârstă ai mai bine îl lași pe Cornel Ilie să răspundă. Te face mai tânăr decât ești în buletin.

Top citite
01 feli donose
Feli, despre momentele trăite după operația de micșorare a stomacului, când a slăbit 37 kg: "Nu mă identificam cu ce vedeam în oglindă"
02 Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook
Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei
03 feli donose
De ce a refuzat Feli să urce pe scenă la un concert în Mureș. Felul în care a fost tratată a mâhnit-o: "N-am pățit așa ceva în opt ani"
04 cornel ilie
Copiii lui Cornel Ilie de la Vunk nu știu de divorțul părinților nici la trei ani de când s-a întâmplat: "Probabil ei înțeleg ceva"
05 Foto 2 (30)
PROFM SuperGirl 2023 , concertul pentru super fete!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
feli
Feli, despre vorbele urâte auzite de-a lungul anilor: "Mamă, Feli, acoperă șuncile alea! Oamenii or să te judece orice ai face"

Sinceră și deschisă, Feli și-a expus această latură pe Instagram, unde a scris un mesaj despre cuvintele urâte pe care le-a auzit de-a lungul timpului, legate de aspectul fizic și de felul în care se îmbracă. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la Vocea României și mai apoi a intrat în gașca de muzicieni a lui Smiley.

feli
Feli cântă despre o „Dragoste nebună"

Feli lansează „Dragoste nebună", o piesă despre parcursul imprevizibil al unei povești de iubire în care se amestecă amăgirile cu dezamăgirile, orgoliul cu iertarea și sentimentele cu realitatea. „Tu, dragoste nebună, ce-ai lăsat în urmă, doar dezamăgire și-amintiri/ Dragoste nebună, fulgere și tună, dar din când în când ne mai și iubim" spun parte din filele amare, scrise uneori cu litere dulci ale poveștii din „Dragoste nebună" cântată de Feli. 

Cornel Ilie
Cornel Ilie, mărturisiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorț: ”Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine!”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de soția lui, iar acum artistul a vorbit despre lecțiile pe care le-a învățat după separarea de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace
Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”
Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”