Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Cornel Ilie, mărturisiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorț: ”Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine!”

Cornel Ilie
Cornel Ilie / Facebook

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de soția lui, iar acum artistul a vorbit despre lecțiile pe care le-a învățat după separarea de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii.

Invitat în cadrul emisiunii ”La cină cu Ionela Năstase”, la Digi 24, artistul a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui după divorț, dar și despre relația cu cei doi copii ai săi. Mai exact, în cadrul emisiunii respective, artistul a mărturisit că universul vieții sale este format din propriii copii, Zara, în vârstă de aproape șapte ani și Cezar, în vârstă de aproape trei ani.

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre relația pe care o are cu solistul Cornel Ilie: ”Sunt foarte transparentă!”

Totodată, Cornel Ilie a mărturisit că divorțul de soția lui, care a avut loc în 2020, n-a adus decât bine relației lor, mai ales în ceea ce-i privește pe copii.

”Sunt multe lecții pe care le-am învățat după separarea de mama lor. Lecția propriei iertări, să mă iert pe mine în primul rând, că am ajuns la un astfel de moment. Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine, am ajuns să creștem împreună. Deciziile le iau cu sufletul, mintea o ascult cât mai puțin. Iar cele mai importante decizii din viața mea le-am luat ascultându-mi instinctul”, a mărturisit Cornel Ilie.

De asemenea, artistul a mărturisit că este acolo de fiecare dată când prichindeii săi au nevoie de el și se joacă orice cu ei.

”Ca tată, mă ridic la nivelul lor. Îmi place să mă joc orice cu ei, de la «de-a v-ați ascunselea» la jocurile ce țin de cuvinte, de sunete, de strâmbat. Sunt acolo să le dau încredere în tot ceea ce fac, le pup toate zgârieturile și juliturile din timpul zilei, sunt universul cel mai important din viața mea. Îmi pare rău că nu pot să stau și mai mult cu ei, clar. Regret că pierd niște momente. Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel «Taaatiii», atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult. Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall”, s-a confesat artistul. „Cine mă așteaptă acasă? Pianul. În rest, locuiesc singur”, a mai povestit el.

Cornel Ilie a anunțat că divorțează în 2020

Solistul trupei VUNK, Cornel Ilie, a anunțat că a divorțat de soția sa, Eliza. Cei doi erau căsătoriți de cinci ani și au doi copii, o fetiță pe nume Zara, în vârstă de aproape șapte ani, și un băiat pe nume Cezar, care va împlini un an luna viitoare. 

Citește și: Lidia Buble și Cornel Ilie, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al lor. Imaginile fac furori pe internet

cornel ilie divort

Cornel Ilie/ Facebook

”De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Galerie foto

Top citite
01 Sophie Turner și Taylor Swift
Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei
02 CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”
03 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
04 CRBL
CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare
05 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”

Vestea că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie i-a uimit pe mulți dintre fanii lor, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu solid. Acum, însă, au ieșit detalii despre momentul în care s-a produs ruptura dintre ei.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut
E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT FOTO A
FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"
DIGI FM Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
UTV Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita