antonia-header-after-halloween

Antonia a vorbit despre spermologie şi ne-a lăsat mască: "sub pelerină nu am nimic"!

Antonia a venit la Dimineaţa BLANĂ şi a cântat în LIVE Session noul single "Amya". Nu a venit singură, ci cu band-ul şi cu băieţelul său, Dominic.

Matinalii ProFM au început momentul Antoniei cu o provocare. De fapt a fost o provocare cu premii pentru ascultătorii ProFM. Ramona şi Coţofană au spus un cuvânt pe care ascultătorii trebuiau să-l explice. Cuvântul pentru astăzi a fost spermologie. Premiul a fost un bec 3D cu proiecţii de artificii. Primul care şi-a încercat norocul şi cunoştinţele de cultură generală a fost Dragoş din Poieşti. Când a fost întrebat de spermologie, el a spus că "e ceva care umblă cu viteză mare". :)))

Au mai sunat şi alţi ascultători, dar răspunsul corect l-a oferit Cristina. Spermologia este studiul seminţelor sau al sporilor, deşi mulţi s-au dus cu gândul la altceva. Antonia şi-a intrat imediat în rol. "Nu am apucat să spun cuvântul zilei, deşi mi-am dorit foarte mult. Spermologie."

În caz că nu ştiaţi, Antonia a prezentat şi modă, aşa că Sebastian Coţofană a rugat-o să facă un tur de podium la radio. Adică, să explice punct cu punct ţinuta ei. A fost un moment intim, până la un moment dat. "În această dimineaţă eu port o pelerină cu flori, scârţâitoare, alunecoasă, iar pe cap am un cozoroc negru. Sub pelerină nu am nimic. Pozez cu gura uşor deschisă." 

Ramona şi Coţofană au fost curioşi să afle dacă în spatele noului single "Amya" se află un scop comercial. "Nu am avut în gând să fac clickbait cu titlul piesei Amya. Am scris-o aşa doar pentru ca lumea să întrebe de ce? E un reggaeton cu un pic de trap", a spus Antonia.

Matinalul s-a teminat cu provocarea preseturilor. Adică se ia cea mai nouă piesă a artistului invitat şi se cântă în alte variante. Antoniei i-au picat variantele:  operă, bisericească, rock, ceva pe sistem, să placă la toată lumea. Cele mai tari momente cu Antonia din Dimineaţa BLANĂ le poţi vedea în video.

Comentarii