Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SMILEY - CULOAREA TA

323 articole scrise de Tatiana Stefan

Antonia

Antonia, imagini inedite cu Alex Velea. Cum s-au filmat cei doi după ce s-au întors din vacanța din Maldive

Alexandra Stan

De ce a lipsit Alexandra Stan de pe rețelele sociale. Cântăreața a dezvăluit ce i s-a întâmplat: ”Stima de sine a fost scăzută!”

Alexandra Stan nu se teme să vorbească despre problemele cu care se confruntă, iar acum a dezvăluit care este motivul pentru care a lipsit de pe rețelele sociale.

Mel B

Mel B, dezvăluiri despre coșmarul trăit alături de fostul soț: ”Obișnuia să controleze tot!” Ce a făcut după divorț

A trecut un an de zile de când Mel B, fosta membră a trupei ”Spice Girl”, a divorțat de soțul ei, Stephen Belafonte, iar acum, la un an de la momentul respectiv, artista a făcut mărturisiri dureroase.

turneu

Turneul de la Roma se vede în exclusivitate la Digi Sport

Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show Press Conference

Madonna, reacție neașteptată după ce a fost acuzată că a ”furat” trupul unei tinere pentru a-și promova un album. Imaginile inedite sunt virale

La doar câteva zile după ce Amelie Goldie, o tânără în vârstă de 28 de ani, a adus în atenția publicului faptul că Madonna i-a ”furat” trupul pentru a-și promova albumul ”Rebel Heart”, artista în vârstă de 62 de ani a stârnit controverse pe rețelele sociale, făcând publice imagini inedite.

Delia

Cum arată, de fapt, Delia atunci când nu apare la TV. Artista, criticată de fani că-și editează pozele: ”De ce atât Photoshop? Arată-ne puțină realitate!”

Au trecut doar câteva zile de când Delia a apărut cu părul negru, iar acum a făcut publică o imagine inedită, în care apare nemachiată. Dacă unii dintre fani au apreciat-o pentru naturalețe, alții i-au reproșat că și-a îmbunătățit aspectul fizic... cu prea mult Photoshop.

Anna Lesko, în costum de baie la malul mării

Anna Lesko face furori pe rețelele sociale. Imaginea care a stârnit comentarii printre fani: ”Dacă aș fi fost bărbat, aș fi considerat că ești femeia perfectă!”

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile excentrice, iar de curând a reușit din nou să stârnească aprecieri în rândul fanilor.

Antonia

Antonia, o nouă imagine inedită pe Instagram. Artista și-a impresionat fanii: ”Ești superbă!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește cu ușurință să-și surprindă fanii.

Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a murit. Artista era infectată cu Covid-19, dar a ales să se trateze singură, acasă: ”Nu credea în coronavirus!”

Cornelia Catanga, celebra interpretă de muzică lăutărească, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus și a ales să se trateze singură, acasă.