Bucuresti | 102,8FM SHAGGY - ULTIMATUM

550 articole scrise de Raluca

jo-ruby

JO și RUBY dau cu „Soare" în playlisturi vara aceasta

Vara anului 2022 aduce prima colaborare dintre JO și RUBY, iar cele două artiste aduc în playlisturi o piesă ce a devenit deja virală pe TikTok și promite să fie hit. Un imn al verii și al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim, „Soare" pune zâmbetul pe buze la orice oră din zi sau din noapte.

palma

#followPROFM: Ralu și Kinga, un city break fierbinte în Palma de Mallorca

A doua oprire din mega campania verii 2022 #followPROFM a fost Palma de Mallorca! 

miruna si venger

Interviu cu Miruna Gherasim și Andrei Vendura, cei mai tineri DJ-i PROFM: „Am învățat să fiu #OPEN. Radioul e emoție”

PROFM este radioul multor generații de tineri, motiv pentru care, astăzi, am ales să vorbim despre Generația Z. După 5 luni de emisii, a venit momentul ca ștafeta interviurilor să fie preluată de Miruna și Venger, cei mai tineri DJ-i de la PROFM.

VIZUAL DDV

115 angajați au donat peste 50 de litri de sânge în campania DIGI Donează VIAȚĂ

La finalul celei de-a șasea ediții a campaniei de responsabilitate socială DIGI Donează VIAȚĂ, 115 colegi din Grupul DIGI au donat curaj și peste 50 litri de sânge în cele trei sesiuni organizate în București și Timișoara. Echipele centrelor de transfuzie sanguină care s-au deplasat la sediile companiei au colectat în zilele de 14, 28 și 29 iunie, țesut care va fi valorificat în sprijinul a aproximativ 345 de pacienți internați în spitalele din țară.

Vizual_DIGI 4K_Eurosport_1600x960px_W_

Cu DIGI și Eurosport 4K vezi Turneul de la Wimbledon în format Ultra HD

DIGI și Eurosport 4K desfășoară, în perioada 28 iunie - 10 iulie, o campanie dedicată pasionaților de tenis, prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia, odată cu activarea extraopțiunii 4K, de o lună de gratuitate pentru acest pachet.

INNA-ferrari

INNA, 10 miliarde de vizualizări și stream-uri în întreaga carieră de până acum

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră impresionantă și la nivel internațional, a atins un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și de stream-uri.

vizual comunicat

La DIGI, vacanța de vară aduce voucherul de 50% reducere la orice serviciu nou contractat

La DIGI, veștile bune continuă, odată cu lansarea campaniei „Ai voucher, ai preț la jumătate” prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 4 luni. Reducerea se aplică doar la contractarea unuia sau mai multor abonamente noi de internet, televiziune (prin cablu sau prin satelit), telefonie mobilă și fixă.

Vizual_Comunicat (2)

#oameniiDIGI au alergat, pe 18 iunie, în cadrul DHL Carpathian Marathon 2022, ediția a XI-a

Sâmbătă, 18 iunie, #oameniiDIGI s-au alăturat unei noi mișcări pentru lume și au alergat în cadrul evenimentului caritabil DHL Carpathian Marathon 2022, ediția a XI-a. Prin acest parteneriat, DIGI și DHL România au mobilizat pasionații de sport pentru o misiune comună: sprijinirea sportivilor din Comitetul Național Paralimpic Român.

vizual_comunicat

Ultimele zile de „Incredibil, dar Nelimitat” aduc dublu la ofertă: 50% reducere timp de 8 luni, la portarea în rețeaua DIGI

DIGI marchează ultimele zile din campania „Incredibil, dar Nelimitat” și primele zile de distracție cu o dublă ofertă la portarea în rețeaua mobilă, atât din prepaid, cât și din postpaid. În perioada 22-30 iunie, toți clienții rezidențiali, noi și existenți, care își doresc să se bucure de o vacanță fără griji și adaugă în bagaj și servicii mobile DIGI, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii timp de 8 luni, în loc de 4.