Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT LATTO - BIG ENERGY

59 articole scrise de PROFM

Thumbnail SuperStar Wars copy

CONNECT-R: "Da, da, e buna și piesa lui Johny..." CONNECT-R vs. JOHNY ROMANO la SuperStar Wars

La rubrica SuperStar Wars de la „What The Fun” CONNECT-R și Johnny Romano au propus două piese care îi inspiră, iar ascultătorii și-au votat favorita.

OLIVIA ADDAMS SI FLORIAN RUS LA WHAT THE FUN

Olivia ADDAMS și florianrus JOACĂ AM / N-AM la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Olivia Addams și Florian Rus s-au jucat Am / N-am la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan. Printre altele, Olivia Addams a mărturisit că nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău din industrie.

andia web

ANDIA cântă REFRENELE EI reinterpretate la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Andia a venit în studiourile PROFM, a cântat și ne-a amuzat cu variante funny ale refrenelor ei de dragoste. Prima, varianta „pe sărăkie”, așa cum au numit-o matinalii, este o reinterpretare a piesei „Sfârșitul lumii”.

ANDIA la PROFM

"Kiss, Marry, Kill" cu ANDIA la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Andia a venit la „What The Fun” și a intrat în jocul matinalilor. La „Kiss, Marry, Kill” s-a râs și Andia a făcut cele mai tari combinații între personalități și ce rol ar vrea să joace în viața ei.

Sergiu Gherman, orădeanul care a luat Grammy alături de Kendrick Lamar, cel mai apreciat rapper american al acestei generații.

Exclusiv PROFM, LIVE din L.A.: Sergiu Gherman, despre colaborarea cu Kendrick Lamar premiată la Grammy

Sergiu Gherman, cunoscut ca „Rappy” în industria muzicală, a colaborat cu Kendrick Lamar și duminică seară, în Los Angeles, albumul lor a fost premiat la Grammy Awards 2023. Orădeanul, în vârstă de 34 de ani, a povestit la WTFun care a fost parcursul lui în industrie și cum se simte în calitate de câștigător la Grammy.

DSC04212

ANDIA - Intenționat (piesă NELANSATĂ)

Piesa "Intenționat" a fost cântată de ANDIA, în premieră în studioul PROFM, la What the fun cu Drăcea, Ralu și Bogdan.  

Image1

LU-K BEATS, primele declarații după tragedie: „S-a mințit mult despre NOSFE”

Lu-K Beats a venit în studiourile PROFM pentru a vorbi despre piese noi și pentru a dezvălui fanilor lucruri neștiute despre moartea lui Nosfe. La două luni de la tragedie, Luca George, pe numele său real, a spus că Nosfe era un om fericit și a dezmințit câteva dintre speculațiile apărute în media, ca reacții la moartea trapperului.

satra-benz-profm3

NOSFE era fericit înainte să moară? „Avea o familie incredibilă”

Lu-K Beats a venit La PROFM BY NIGHT, cu Venger, pentru a vorbi despre piese noi și despre moartea colegului sau de trupă și, totodată, prietenului său, Nosfe.

satra-benz-profm

EXCLUSIV: LU-K BEATS, primul play al urmatoarei piese SATRA BENZ - Prima zapada: „O poți asculta când ai nevoie de ea”

Lu-K Beats a venit în studiourile PROFM pentru a vorbi despre piese noi și pentru a dezvălui fanilor lucruri neștiute despre moartea lui Nosfe. La PROFM BY NIGHT, cu Venger, artistul le-a dat fanilor și câteva secunde din piesa care se va lansa luna aceasta.