Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

Katy Perry and Orlando Bloom Attend American Idol Season Finale After Party as Katy Bids Farewell After 7 Years as Judge!

Katy Perry, într-o ținută aurie, transparentă, de mână cu Orlando Bloom. Artista, în lacrimi la ultima ediție Idol în calitate de jurat

cassie si sean combs diddy (1)

Diddy a recunoscut că a bătut-o pe fosta lui iubită, Cassie, după ce imagini șocante au apărut public: "Sunt dezgustat și acum"

Sean "Diddy" Combs a recunoscut că a bătut-o pe fosta sa iubită, Cassie, în holul unui hotel în 2016, după ce CNN a publicat o înregistrare video cu agresiunea. Acesta și-a cerut scuze într-o înregistrare video și a spus că îi pare "cu adevărat rău" şi că acţiunile sale au fost "impardonabile", relatează AP.

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Anghel Damian recunoaște că începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar, a fost marcat de confuzie și presiune. Actorul și regizorul a vorbit în cadrul unui interviu despre cum a gestionat evenimentele din acea perioadă, cum a perceput-o pe Theo pe platourile de filmare, despre relația cu socrii și despre cum gestionează tensiunile din cuplu, având în vedere că amândoi sunt zodia Leu și au personalități puternice.

Celine Dion

Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică

Celine Dion vine dintr-o familie mare, cu 14 copii, dintre care ea este cea mai mică. Cei mai mulți dintre frații și surorile ei sunt, de asemenea, muzicieni înzestrați. Cu toții s-au născut și au crescut în Quebec, Canada.

anoniamain

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, Antonia a reușit din nou să-și surprindă fanii de pe Instagram. Artista a realizat o ședință foto spontană, doar cu telefonul mobil, iar imaginile au strâns zeci de mii de aprecieri. 

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Inna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, atât în România, cât și în străinătate. Muzica sa a depășit de mult granițele țării, având milioane de fani care așteaptă să o revadă pe artista noastră pe scenă. Dat fiind faptul că artista nu poate ajunge prea des în diferite țări, ea postează periodic pe rețelele de socializare imagini pentru a-i ține la curent pe fanii săi. 

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Ultimele știri

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

CRBL ar avea o nouă iubită

CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi cucerit are doar 23 de ani

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!