Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ALLE FARBEN - FADING

Povestea PROFM OPEN RADIO începe cu ... DE CE NU?

profm_facebook_cover

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Când spui PROFM, spui radio. Cu PROFM ai crescut, cu vocile PROFM te-ai trezit cu noaptea-n cap și ai stat treaz nopțile. Iar muzica PROFM ți-a dovedit că ți-e prieten la orice oră.

În 2020, PROFM s-a reinventat sub sloganul OPEN RADIO. Nu doar pentru că anul ăsta ne-am întâlnit cu ceva ce n-am mai trăit, dar am învățat să ne adaptăm permanent și să ne bucurăm de moment în fiecare clipă.

Și PROFM și-a recalibrat viziunea. Unii îi spun rebranding, noi îi spunem upgrade.

Dacă tot am fost un promotor al libertății și bunei dispoziții încă de la începuturi, acum promitem să construim și mai mult în direcția asta.

La noi, FUN-ul, libertatea și muzica nu au niciun fel de barieră, niciun fel de culoare sau etichetă.

PROFM îmbrățișează ideile curajoase, proiectele optimiste, nearătatul cu degetul, dansul pe ritmuri diferite și muzica bună.

PROFM e despre cei care sunt determinați să ia în piept orice provocare. E despre cei creativi și plini de energie. PROFM este despre oamenii OPEN, surprinzători, spontani, încrezatori, care văd partea bună din fiecare situație.

Noul PROFM e scris dintr-o bucată. Așa cum vrem și noi să fim: deschiși la idei, provocări și trăiri noi, deschiși să ascultam, să încercam, să ne depășim limitele.

PROFM înseamnă curaj și acceptare, nebunie și schimbare, evoluție și asumare, distracție și noutate, cele mai fresh hituri din zori până în noapte și o prietenie de durată cu oamenii cu același spirit.

Ca orice lucru care are curajul să-și dea un upgrade, noul logo a luat naștere din vechiul logo, în echilibrul dintre moștenire și modernizare. Păstrează esența și culorile consacrate, dar merge într-o zonă modernă, orientată spre viitor, aspirațională. Steaua asimetrică lasă loc jocului și vine să susțină perfecțiunea prin imperfecțiune. Ca un reminder că e necesar să fii OPEN ca să realizezi că imperfecțiunea e, de fapt, o oportunitate.

Iar campania de lansare a rebrandingului e la fel de îndrăzneață și își propune să transmită oamenilor o doză de curaj să-și transforme „NU”-ul în „DE CE NU?”.

E un reminder inspirațional să nu-ți mai amâni planurile, să nu mai pui pe hold visurile, să nu lași îndoiala altora să stea în calea curajului tău.

Manifesto-ul dă voce acestui îndemn prin intermediul unor vedete OPEN, care au pornit pe acest drum alături de noi: Delia, Inna, The Motans, Smiley, Cristiana Oprea, Feli, Emil Rengle, Ana Maria Brânză, Marius Manole, Irina Rimes, Andra și Eva Măruță.

Sunt oameni care traduc filosofia PROFM prin tot ce fac. Oameni curajoși și pasionați, care au avut un vis pe care l-au transformat într-o mare realizare. Care nu s-au oprit la primul „de ce?”, nici la al doilea sau la cel de-al 23-lea, ci au rămas deschiși în fața fiecărei noi provocări.

Fiecare vedetă și-a pus amprenta personală în acest prim capitol al noii istorii PROFM, prin bucuria de a împărtăși oamenilor momentele de cumpănă în care s-au lovit de atâtea ori de NU și pe care le-au transformat în reușite to be proud of.

Ca să-i ajute și pe alții să dea NU-urile la schimb pe DE CE NU?, fiecare vedetă a adus câte un OPEN GIFT, o experiență personalizată, unică, ascultătorilor PROFM care au curajul să-și împărtășească DE CE NU-ul lor.

Asta este și prima campanie din noua poveste OPEN RADIO: suntem open la poveștile ambițioase și curajoase. De asta vei găsi auzi la noi în fiecare zi povești de viață, despre visuri și reușite, în ciuda greutăților întâlnite. Vei găsi oameni inspiraționali, care sunt la fel ca tine, dar au făcut un pas în față și și-au spus povestea, pentru a le da încredere și celorlalți din jur.

PROFM aduce în difuzoare cele mai fresh piese din online, românești sau internaționale, dar și muzica cea mai iubită și fredonată de tine. Noul sound PROFM îți schimbă mood-ul, te face să dansezi și să te relaxezi, indiferent de trafic, agitație sau task-uri.

Așa că rămâi OPEN alături de noi, ți-am pregătit o groază de surprize fun și curajoase!

Urmărește-ne pe Facebook, Instagram și YouTube și fii la curent cu tot ce e open în FM-ul românesc.

Top citite
01 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
02 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
03 irina rimes
Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”
04 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
05 andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
inna
Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”

Inna și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o ședință foto impresionantă, realizată chiar pe șantierul noului său apartament din Mamaia. Imaginile, desprinse parcă dintr-o revistă de modă, au făcut furori în mediul online. 

irina rimes
Irina Rimes, surpriză de zile mari pentru o fană care-i cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Ce a făcut vedeta când a văzut-o

Irina Rimes i-a făcut o surpriză de neuitat unei fete care cânta pe stradă în Chișinău, dar și zecilor de oameni care s-au adunat în jurul lor. Întoarsă acasă, în Republica Moldova, Irina era la plimbare prin Capitală, când a observat-o pe o tânără care cânta una dintre piesele ei la chitară și cu vocea.

Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 

Inna a fost una dintre artiștii care au urcat pe scenă la Untold Dubai 2024, astfel că a petrecut mai multe zile în orașul exclusivist din Emiratele Arabe Unite. Artista în vârstă de 37 de ani s-a cazat la prestigiosul hotel Palazzo Versace și a ținut să le arate și fanilor câteva fotografii din timpul șederii sale. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”
Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT FOTO ”Operă de artă”. A refuzat o ofertă uriașă și face ”cea mai frumoasă biserică din lume”, lângă București! Așa arată
FOTO ”Operă de artă”. A refuzat o ofertă uriașă și face ”cea mai frumoasă biserică din lume”, lângă București! Așa arată
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil