Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Courtney Love nu a fost deloc blândă când a fost întrebată ce părere are despre artistele momentului, inclusiv despre Taylor Swift.

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Inna se află luna aceasta în turneu în America de Nord, mai precis în Canada și SUA, o piață pe care speră să devină din ce în ce mai populară. Artista cu renume internațional s-a pregătit din toate punctele de vedere, iar ținutele spectaculoase nu-i lipsesc din bagaj.

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Diplo, fostul iubit al lui Katy Perry, o numește pe cântăreață „cea mai flexibilă vedetă pop”. Artistul a reacționat după ce logodnica lui Orlando Bloom a publicat mai multe fotografii inedite pe Instagram. 

loredana groza (4)

În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Loredana Groza este preocupată de felul în care arată. Are grijă la ce mănâncă, face tratamente de înfrumusețare, meditează și, poate cel mai important, nu chiulește de la sala de sport.

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Având în vedere că are o mulțime de proiecte de care trebuie să se ocupe, artista nu are timp să plece mereu în vacanțe, însă are întotdeauna fotografii noi cu care să-și surprindă fanii. 

Ultimele știri

denisa tanase

Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

Bianca Censori și Kanye West

Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Paris Hilton Celebrating Coachella Weekend One

Paris Hilton, ședință foto nocturnă la Coachella: costum de baie, curea de piele prinsă în talie și cizme cowboy

shakira (24)

Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

profimedia-0864402531

Megan Fox face furori la Coachella. A apărut în pantaloni scurți, top mulat și cizme lungi. Și-a asortat părul cu ținuta

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!