Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JO - LA TINE MA INTORC (NEW PW)

Ștefania, primele impresii după aventura asiatica: "M-am lăsat pe genunchi și am început să plâng.”

stefania

Ne-a spus ce emoții a trăit în legătură cu faptul că a fost la un milimetru aproape de a câștiga a treia ediție a competiției.

Spune că a sperat până în ultimul moment ca ei să fie câștigătorii.

„Când s-a auzit gongul de final, m-am lăsat pe genunchi, mi-a căzut ghiozdanul și am început să plâng, pentru că s-a terminat și pentru că nu suntem noi câștigătorii... și n-am ce să fac mai mult de atât.”, a spus ea.

Cu toate astea, Ștefania recunoaște că cel mai important nu e premiul, ci sentimentul de a ajunge în finală.

„Eu consider că am câștigat locul întâi la fel ca și Fodor și Bontea, doar că noi n-am luat medalia de 30.000 de euro. Atât!”

Ștefania ne-a mărturisit că cererea în căsătorie a surprins-o total și că retrăiește momentul de fiecare dată când îl vede pe ecran.

„Am fost și speriată, și emoționată, și șocată, și fericită și copleșită de tot ce se întâmplă. Și am avut fix aceleași sentimente și atunci când am văzut cererea la TV.”

Află aici și cu cine s-au împrietenit cei doi, în Asia.

 

 

Top citite
01 Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”
02 Ștefania
Iubita lui Speak a făcut valuri cu prima postare din 2024. Într-o rochie foarte strânsă pe corp, Ștefania și-a pus formele în valoare
03 Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Speak și Ștefania se mută din doi în doi ani: „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață”
04 stefania in vacanta
Bronzul ciocolatiu i se potrivește de minune Ștefaniei. Iubita lui Speak, dans în costum de baie, spre deliciul fanilor
05 stefania
Ștefania lucrează din greu la bronzul ei, în vacanță în Grecia. Bruneta e cel mai bun model pentru afacerea ei cu costume de baie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram
Cum a reacționat Speak atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania: „Adu-mi mie cea mai frumoasă femeie din lume"

Speak și Cristina Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online. Încă de la începutul relației lor, fanii au putut vedea că cei doi se iubesc necondiționat și se completează unul pe celălalt, iar atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania, Speak a avut un răspuns care i-a uimit pe urmăritori. 

stefania
Ștefania, apariție de revistă în costum de baie. Fanii au comentat rapid în dreptul pozei: "Fericit trebuie să fie Speak"

Fiecare postare a Ștefaniei pe rețelele sociale este un prilej pentru fanii ei de a-i lăsa comentarii admirative. Cea mai recentă poză pusă de solistă pe Facebook și Instagram a adunat mii de like-uri.

stefania
Ștefania forțează vara. Iubita lui Speak are un trup ca din reviste și nu ezită să se arate în costume de baie super decupate

Rareori chiulește de la sala de sport, iar asta se vede cu ochiul liber. Ștefania, iubita lui Speak, a devenit de ceva timp antreprenoare, creând o linie de costume de baie. Pentru că arată perfect și este conștientă de asta, a devenit și cel mai bun model pentru a-și promova afacerea.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil